DŠB Novice

Nazaj

(: )

Transverzala mladinskih organizacij

V okviru projekta Mladi odpiramo prostor: »Vzpostavljanje in razvoj lokalnih politik«, ki ga sofinancirajo Ministrstvo za šolstvo in šport in Evropski socialni skladi je izšla knjižica Transverzala mladinskih organizacij, ki predstavlja zbirko primerov dobrih praks različnih mladinskih struktur v Sloveniji, katerih predstavnik je tudi Društvo študentov Brežice.

DŠB POLETNI KONCERTI

Društvo študentov Brežice bo čez poletje 2011že 5. zapored pripravljalo manjše koncerte za popestritev dolgih in vročih poletnih dni. V Mestnem atriju bodo na določene datume nastopili znani in manj znani lokalni glasbeniki, ki se želijo predstaviti in pomagati poživeti mestno jedro Brežic.

POLETNO »ČIŠČENJE« V DOBRODELNI NAMEN

Vsi poznamo izraz »spomladansko čiščenje«. Ta ne obsega le čiščenje svojega doma ob znakih prvih poletnih žarkov temveč tudi čiščenje svojega doma stvari, ki so nam neuporabne ali jih že dolgo nismo uporabljali. Marsikdo vse kar ne potrebuje vrže v smeti. Obstajajo pa ljudje, ki pa mogoče ravno take stari potrebujejo, vendar si jih ne morejo privoščiti.

Prijave na 5. bienale vidnih sporočil Slovenije

Od 20. junija, pa vse do 19. septembra 2011, lahko slovenski oblikovalci prijavijo svoja dela na 5. bienale vidnih sporočil Slovenije. Bienale predstavlja dveletni strokovni pregled del in dosežkov s širokega polja vizualnih komunikacij, njegov namen pa je vzpostaviti kriterije odličnosti, spodbuditi rast in promocijo kakovosti vidnih sporočil ter zvišati raven vizualne kulture.

3. foto natečaj Študentsko oko

12. Študentska arena odpira vrata od 18. do 20. oktobra 2011 in za vse aktivne mlade fotografske navdušence razpisuje 3. FOTO NATEČAJ ŠTUDENTSKO OKO na temo “100 % AKTIVACIJA”

Filmske delavnice in natečaj

LUZ, d.d., slovenski partner v projektu Vitalne krajine, razpisuje filmski natečaj na temo kulturne krajine Ljubljanskega barja.

Stran 39 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000