DŠB Novice

Nazaj

Stran 29 od 55 (Vseh vnosov: 549)

BOK! Fest 2013 z MUFF

Spet se je obrnilo eno leto in čas je za že peti BOK! Fest v Ljubljani! 

... začenja se!

Kljub temu, da zima še vedno vztraja in se vsi še vedno vsako jutro zavijamo v šale, se april že bliža maju in prej kot slej se bo tudi zima primorana posloviti. Pomlad pa bomo med prvomajskimi prazniki neučakano pozdravili tudi na FIRST WAKEPARK-u!

DŠB-jev SPOMLADANSKI ŠTUDENTSKI ŽUR

Študentje smo že kar dodobra začeli s poletnim semestrom, pridno se že pripravljamo na kolokvije in izpite, pomladi pa še kar ni! Vabimo vas v sredo, 10. 4. 2013, ob 20.30 na DŠB-jev spomladanski študentski žur v MC Brežice, da skupaj zažuramo in odženemo sneg in slabo vreme.

IZOBRAŽEN je NEPORAŽEN

Izobražen = neporažen je projekt s katerim želimo v občini Brežice in okolici ustvariti več možnosti za pridobitev neformalne oblike izobrazbe (soft skills) za katero menimo, da je v današnjem času pogoj za uspešno iskanje zaposlitve, ustvarjanje kariere in predvsem osebnostni razvoj.

Prihaja Škisova tržnica 2013

Zveza ŠKIS tudi v letošnjem letu pripravlja Škisovo tržnico, ki bo že 16. zaživela na Letnem telovadišču Narodni dom Ilirija, in sicer 8. maja 2013. Prireditev je v svoji pestri zgodovini pridobila naziv največje enodnevne prireditve na prostem za mlade v Sloveniji, saj pritegne več kot 20.000 mladih in radovednih obiskovalcev.

Red Bull Collective Art

Red Bull Collective Art uporabi umetniški pristop “Cadavre exquís” in ga umešča v digitalno dobo

Mladi o okolju

Mladi smo prepričani, da je treba hitro in učinkovito ukrepati v smeri izboljšanja stanja na področju varstva in ohranjanja okolja, skladno s smernicami trajnostnega razvoja. Pridruži se nam in izkoristi priložnost za sajenje/uresničitev idej - da vzniknejo in pričnejo rasti tudi v tvojem okolju!

Obvestilnik MO ŠKIS

Na Zvezi ŠKIS se zavedajo, kako velik pomen imajo izkušnje in znanja, ki jih mladi prejmemo v tujini in pri sodelovanju s tujino. 

Vabilo na izredno skupščino

Vabimo te na izredno skupščino Društva študentov Brežice, ki bo v soboto, 2. 3. 2013, ob 18.00 v prostorih MC Brežice, na Gubčevi 10 v Brežicah.

V ritmu ŠKISA

Na Zvezi ŠKIS letos ponovno organizirajo projekt V ritmu ŠKISA, ki se bo pričel izvajati s 5. marcem 2013.

Stran 29 od 55 (Vseh vnosov: 549)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000