DŠB Novice

Nazaj

Stran 40 od 55 (Vseh vnosov: 549)

Razpis za študentske postelje

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo (MVZT) je objavilo razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2011/2012.

Škisov nagradni literarni natečaj

Zveza Škis letos pripravlja poleg tradicionalnega Sejma rabljenih učbenikov v Križankah še pester kulturni program, ki bo vključeval tudi obiskovalce.

Gremo v vodni park Parco Aqua!

Že čutiš vročino, sonce, celodnevno lenarjenje, brezskrbne počitniške dni – z eno besedo  noooooro poletje 2011? Naj bo že začetek teh počitnic osvežujoč, adrenalinski in zaaabaven! 

Iščejo se glasbeniki :: DŠB Poletni koncerti 2011

Društvo študentov Brežice bo čez poletje 2011 že 5. zapored pripravljalo manjše koncerte za popestritev dolgih in vročih poletnih dni. V sklopu poletnih koncertov lahko na določene datume nastopajo znani in manj znani lokalni glasbeniki, ki se želijo predstaviti in pomagati poživeti mestno jedro Brežic. Koncerti se bodo čez vikende odvijali v Mestnem atriju.

Tujina vabi!

Pred vami je 8. obvestilnik mednarodnega dogajanja...

Iskriva pozitiva

Slovenski nevladni organizaciji Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj in Humanitas, društvo za človekove pravice in človeku prijazne dejavnosti pripravljata prireditev, katere namen je ozaveščanje mladih o družbeni in okoljski odgovornosti.

Stran 40 od 55 (Vseh vnosov: 549)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000