DŠB Novice

Stran 1 od 55 (Vseh vnosov: 549)

Vroče poletje, glasba v zraku!

Vroče poletje, glasba v zraku!

@3rma.official je navdušila na našem prvem poletnem koncertu na grajskem dvorišču. Njihovi čarobni ritmi so nas popeljali v nepozabno glasbeno doživetje. Hvala vsem, ki ste bili del tega čatobnega večera.

Objava kandidatur ŠKIS in ŠOLS 2023

V skladu z razpisanim kandidacijskim postopkom z dne 4. 12. 2022 ter sejo kandidacijske komisije v sestavi Klara Volovec, Domen Preskar in Matic Ilc, z dne 15. 12. 2022 objavljamo seznam kandidatov:

IG (1)

Varno s Škisom – projekt ob dnevu boja proti aidsu

Svetovni dan boja proti aidsu prinaša sporočilo upanja, strpnosti, solidarnosti in razumevanja do okuženih, hkrati pa ljudi informira in ozavešča o pomenu varne spolnosti, da bi zmanjšali število okuženih. Rdeča pentlja je mednarodni simbol podpore in solidarnosti, z nošenjem le-te pa izražamo podporo obolelim in prizadetim. Z našim dolgoletnim projektom Varno s ŠKIS-om sporočamo, da se tudi mladi zavedamo pomena varne spolnosti in izražamo solidarnost do obolelih

Duševno je pomembno – Kdo je glavni, ti ali stroj?

Duševno je pomembno – Kdo je glavni, ti ali stroj?

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v prihodnjih mesecih ponovno organizira projekt DUŠEVNO = POMEMBNO. V sklopu projekta smo pripravili sklop dogodkov na temo duševnega zdravja, prehoda v odraslost in stisk ter pomembnih tem, ki se dotikajo mladih. Dogodki potekajo v spletni obliki.

NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!

Nedvomno rekordna in nepozabna Škisova 2022!

Edinstvena Škisova tržnica 2022 včeraj podirala rekorde. Kardeljevo ploščad je namreč obiskalo več kot 28.000 obiskovalcev. Toplo vreme, stojnice študentskih klubov, aktivnosti partnerjev in  top slovenski glasbeniki so z že 25. Škisovo tržnico postavilinov mejnik.

»KONFLIKT – KAJ PA ZDAJ?« na Duševno je pomembno

»KONFLIKT – KAJ PA ZDAJ?« na Duševno je pomembno

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v sklopu projekta Duševno je pomembno organizira 10 dogodkov na temo duševnega zdravja, ki bodo potekali v prihajajočih mesecih. Drugi dogodek z naslovom
Super volilno leto in participacija mladih bo potekal 20. aprila.

Stran 1 od 55 (Vseh vnosov: 549)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000