DŠB Novice

(: )

Vroče poletje, glasba v zraku!

Vroče poletje, glasba v zraku!

@3rma.official je navdušila na našem prvem poletnem koncertu na grajskem dvorišču. Njihovi čarobni ritmi so nas popeljali v nepozabno glasbeno doživetje. Hvala vsem, ki ste bili del tega čatobnega večera.

Objava kandidatur ŠKIS in ŠOLS 2023

V skladu z razpisanim kandidacijskim postopkom z dne 4. 12. 2022 ter sejo kandidacijske komisije v sestavi Klara Volovec, Domen Preskar in Matic Ilc, z dne 15. 12. 2022 objavljamo seznam kandidatov:

IG (1)

Varno s škisom – projekt ob dnevu boja proti aidsu

Svetovni dan boja proti aidsu prinaša sporočilo upanja, strpnosti, solidarnosti in razumevanja do okuženih, hkrati pa ljudi informira in ozavešča o pomenu varne spolnosti, da bi zmanjšali število okuženih. Rdeča pentlja je mednarodni simbol podpore in solidarnosti, z nošenjem le-te pa izražamo podporo obolelim in prizadetim. Z našim dolgoletnim projektom Varno s ŠKIS-om sporočamo, da se tudi mladi zavedamo pomena varne spolnosti in izražamo solidarnost do obolelih

Duševno je pomembno – Kdo je glavni, ti ali stroj?

Duševno je pomembno – Kdo je glavni, ti ali stroj?

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v prihodnjih mesecih ponovno organizira projekt DUŠEVNO = POMEMBNO. V sklopu projekta smo pripravili sklop dogodkov na temo duševnega zdravja, prehoda v odraslost in stisk ter pomembnih tem, ki se dotikajo mladih. Dogodki potekajo v spletni obliki.

Stran 1 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000