Stran 1 od 2 (Vseh: 17)
Škisova tržnica

Maj 2018

Škisova tržnica, kot ena izmed največjih in najbolj obiskanih prireditev na prostem v Sloveniji in hkrati EKO prireditev, daje velik poudarek tudi na skrb za okolje in ozaveščanje mladih o korektnem ravnanju z odpadki.

Več o letošnjem EKO ravnanju si lahko preberete v sporočilu za javnost.

Samo še en teden nas loči do Škisove tržnice

Maj 2018

Samo še en teden nas loči do Škisove tržnice, največje enodnevne študentske prireditve pri nas. 10. maja bo zelenica na Kardeljevi ploščadi obiskovalcem ponujala različne kulinarične dobrote iz cele Sloveije, ki jih bodo na svojih stojnicah pripravili študentski klubi v popoldanskem delu, in zaključek večera na dveh glasbenih odrih.

Več informacij najdete v priloženem sporočilu za javnost.
Mednarodno obarvana Škisova tržnica

April 2018

Škisova tržnica bo tudi letos, 10. maja,  postala dom študentom iz tujine in jim dala priložnost, da občutijo pravi študentski raj na zemlji. Del prizorišča na Kardeljevi ploščadi se bo spremenil v Mednarodni otoček (International ocean), ki bo obiskovalcem poleg domače kulinarike študentskih klubov, nudil tudi izkustvo tujine iz prve roke.

Več informacij lahko najdete v pripetem sporočilu za javnost.

Sea Star

Sea Star festival

April 2018

Začenja se čas festivalov in mi vam v sodelovanju z Kompas Young ponujamo že prvega - SEA STAR FESTIVAL v Umagu

Za člane DŠB še posebna ugodnost:

►10% popusta za vse produkte Sea star Festivala, ki so vezani na nastanitev

Torej popust velja ob nakupu:

• Festivalskih paketov z vključeno vstopnico
  • Samo nastanitev v apartmajskih naseljih v času festivala
  • Nastanitev v hotelih v času festivala

Več o ponudbah si poglejte na: http://www.kompas.si/portaldoc/sea_star_ponudba/index.html
Rezervacije na: young@kompas.si

Od danes naprej na voljo vstopnice za Škisovo tržnico

April 2018

Od danes od 12. ure naprej pa so v predprodaji na voljo tudi vstopnice za Škisovo tržnico 2018! Letos organizatorji obiskovalcem ponujajo inovativen nakup vstopnice z aplikacijo mBills. Vsak, ki si bo v preprodaji zagotovil vstopnico preko aplikacije mBills, bo na dan Škisove tržnice dobil povrnjena sredstva - torej bo vstopnica za letošnjo tržnico praktično brezplačna!

Škisova tržnica razkriva svoje prve nastopajoče

Marec 2018

Nekaj nostalgičnega je na kraju, ki mu pravimo dom. To je prostor, kamor se vedno radi vračamo.  Domov  na  Škisovo  se  bomo  letos  vrnili  10.  maja.  Zelenica  na  Kardeljevi ploščadi se bo za en dan spet spremenila v domačo dnevno sobo vseh mladih. V dnevno sobo, kjer lahko zaplešeš in zapoješ, popiješ in poješ nekaj domačega ter se neskončno zabavaš z vsemi prijatelji.

Naloge in pristojnosti NAKVIS-a

Marec 2018

NAKVIS – kaj to sploh je?
Nacionalna agencija Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu (v nadaljevanju NAKVIS) skrbi za razvoj slovenskega visokega šolstva, obenem pa tudi zagotavlja in sproti preverja kakovost posameznih visokošolskih institucij. Naloga NAKVIS-a pa je prav tako, da deluje kot svetovalec in da po opravljenem pregledu visokošolskega zavoda izda predloge in izboljšave za v prihodnje. Agencija je pričela z delovanjem v marcu leta 2010. Ustanovljena je bila z namenom, da ohranja visoko šolstvo v Sloveniji izobraževalno in raziskovalno kakovostno tako v slovenskem visokošolskem prostoru kot tudi v mednarodnih merilih.

Ulovili smo zmagovalce Škisolova 2018!

Marec 2018

Ljubljana, 9. 3. 2018 — Veliki oder Škisove tržnice je dobil novega izvajalca, ki bo na njem nastopil 10. maja. Včeraj je na finalnem predizborom za nastop na Škisovi tržnici

—  ŠKISOLOVOM  —  pet  mladih  glasbenih  skupin  otvorilo  sezono  Škisove  tržnice  in spisalo  prolog  letošnji  zgodi  prireditve.  Razkrita  je  bila  prva  glasbena  skupina,  ki  bo nastopila na Škisovi tržnici - mlada zasedba iz obale NEVERMIND.

Škisov zajtrk - torek, 13. marec, Ljubljana in Maribor

Marec 2018

Zveza ŠKIS s projektom Škisov zajtrk že vrsto let mlade ozavešča o pomenu zdravega življenja in kvalitetne hrane, ki so velikega pomena za dobro počutje. Škisov zajtrk bo letos potekal potekal 13. marca 2018 v Ljubljani in Mariboru.

Stran 1 od 2 (Vseh: 17)