DŠB Novice

Nazaj

(: )

resizedimage.ph

DŠB je smučal :)

V soboto, 21. 12. 2013 smo Društvo študentov Brežice za naše člane organizirali ugodno in atraktivno smuko na Turracherhöhe v Avstriji, ki se je izpeljala s krasnim vremenom, zabavnim druženjem ter obilico naravnega snega. Udeležence smo pogreli s kuhančkom in jim pričarali pravo predbožično vzdušje. Pridruži se nam na naslednji smuki tudi ti. Več slik z utrinki iz smučanja pa najdete v galeriji!

publikacija.JPG

DŠB Polnoletka

Društvo študentov Brežice je 8. februarja praznovalo svoj osemnajsti rojstni dan. Ja, kar nekaj let je že minilo, odkar se je skupina ambicioznih in zagretih študentov zbrala in ustanovila društvo z namenom, da bi popestrili in olajšali življenje brežiških dijakov in študentov. Njihovo delo je potem nadaljevalo in nadgrajevalo kar nekaj generacij, in tudi trenutna ekipa si prizadeva, da bi bilo društvo v koraku s časom in potrebami današnje mladine. Da predstavimo svoje delovanje, smo v začetku letošnjega šolskega leta izdali publikacijo z naslovom Polnoletka, v kateri si lahko ogledate, s katerimi dogodki smo v letu 2013 postregli brežiškim dijakom in študentom!

dsbozicek_2013_plakat_slika

DŠBožiček je zopet med nami

Spet je tukaj veseli december in z njim tudi trije radodarni možje. Miklavž je že mimo, za druge pa še ni prepozno. Tudi letos bomo v Društvu študentov Brežice organizirali DŠBožička, ki bo obiskal najmlajše člane študentskih družinic. Starši ne spreglejte te radodadarne novice in prijavite svojega otročička, da ga obdari naš DŠBožiček...

izobrazen_neporazen_tehnike_pomnjena

Izobražen=neporažen - TEHNIKE POMNJENJA

Z namenom izpopolniti sposobnosti pomnjenja, smo se na Društvu študentov Brežice odločili, da pripravimo 3 urno delavnico na temo TEHNIKE POMNJENJA.

Imejte v mislih, da trening ni predavanje. Je veliko bolj interaktiven, zato bo na treningu veliko vaj, kjer boste napenjali vaše možgane in urili vaš spomin. Namenjen je tako študentom, kot vsem ostalim posameznikom, ki želijo izpopolniti svoje sposobnosti pomnjenja. 

Predhodne prijave (zaradi omejenega števila mest) na: bit@drustvo-dsb.si ali telefonsko številko 041/844-580 (Janja).

Vstop je prost, vljudno vabljeni!


 

Noro smučanje v Avstrijo – Turracherhöhe

Noro smučanje v Avstrijo – Turracherhöhe

DŠB organizira enodnevno smučanje v Avstrijo na Turracherhöhe, ki bo v soboto, 21. 12. 2013 po nori ceni – samo 30€ za člane ter le 35€ za nečlane! V ceno vključen prevoz, smučarska karta, malica + presenečenje!


aids2

Dan boja proti AIDS-u.

V petek, 29.11.2013 smo se aktivni člani Društva študentov Brežice odpravili na brežiški srednji šoli, z namenom osvestiti dijake o problemu virusa HIV. Delili smo kondome, simbolne rdeče pentljice ter letake, ki so poučevali o preventivi glede bolezni.
 

Samo en vikend je potreben, da uresničiš svojo podjetniško idejo!

Študentje pozor!

Podjetnost in inovativnost sta glavni vrednoti kariernega uspeha v 21. stoletju. Spoznaj na praktičen in zabaven način, kako biti inovativen ter ustvarjalen. Lepo vabljeni na študentski podjetniški vikend, ki bo od 22. do 24. novembra 2013 potekal na treh lokacijah v Ljubljani. Realiziraj poslovno idejo v enem samem vikendu!

POSODI SVOJ GLAS

Mesec november je vedno bolj poznan kot MOVEMBER, da to je tisti mesec, ko si vsi fantje, dečki in moški puščajo rasti brke. Brki so simbol ozaveščanja svetovnega gibanja o bolezni raka in njegovih posledicah. Ker je ta bolezen boleča tema in  prizadene  letno 10.000 Slovencev in Slovenk, so se tutorji fakultet in študentskih društev iz cele Slovenije povezali v projekt Posodi svoj glas!

VOLITVE v NOV UPRAVNI ODBOR DŠB

 

V soboto, 26. 10. 2013, je v prostorih MC Brežice potekala redna letna skupščina Društva študentov Brežice. Na njej smo poleg potrditve letnega poročila in sprejema delovnega programa izvedli tudi volitve v organe Društva študentov Brežice za študijsko leto 2013/2014.

Kandidatura za svetnika ŠKIS

Objavljamo kandidate, ki so pravočasno oddali kandidaturo za mesto svetnika v svetu ŠOLS.

Število kandidatov, ki so oddali veljavno kandidaturo za svetnika sveta ŠOLS je eno (1). Ta kandidat je:

- Karmen Zorko, roj. 1993, 2. letnik Biotehniške fakultete, smer Agronomija-UNI

 

Volitve za svetnika sveta ŠOLS bodo v soboto, 25. 10. 2013, ob 10.30 v prostorih ZPTM Brežice.

 

Volilna komisija Društva študentov Brežice

Stran 27 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000