DŠB Novice

Nazaj

Stran 27 od 55 (Vseh vnosov: 549)

izobrazen_neporazen_tehnike_pomnjena

Izobražen=neporažen - TEHNIKE POMNJENJA

Z namenom izpopolniti sposobnosti pomnjenja, smo se na Društvu študentov Brežice odločili, da pripravimo 3 urno delavnico na temo TEHNIKE POMNJENJA.

Imejte v mislih, da trening ni predavanje. Je veliko bolj interaktiven, zato bo na treningu veliko vaj, kjer boste napenjali vaše možgane in urili vaš spomin. Namenjen je tako študentom, kot vsem ostalim posameznikom, ki želijo izpopolniti svoje sposobnosti pomnjenja. 

Predhodne prijave (zaradi omejenega števila mest) na: bit@drustvo-dsb.si ali telefonsko številko 041/844-580 (Janja).

Vstop je prost, vljudno vabljeni!


 

Noro smučanje v Avstrijo – Turracherhöhe

Noro smučanje v Avstrijo – Turracherhöhe

DŠB organizira enodnevno smučanje v Avstrijo na Turracherhöhe, ki bo v soboto, 21. 12. 2013 po nori ceni – samo 30€ za člane ter le 35€ za nečlane! V ceno vključen prevoz, smučarska karta, malica + presenečenje!


aids2

Dan boja proti AIDS-u.

V petek, 29.11.2013 smo se aktivni člani Društva študentov Brežice odpravili na brežiški srednji šoli, z namenom osvestiti dijake o problemu virusa HIV. Delili smo kondome, simbolne rdeče pentljice ter letake, ki so poučevali o preventivi glede bolezni.
 

Samo en vikend je potreben, da uresničiš svojo podjetniško idejo!

Študentje pozor!

Podjetnost in inovativnost sta glavni vrednoti kariernega uspeha v 21. stoletju. Spoznaj na praktičen in zabaven način, kako biti inovativen ter ustvarjalen. Lepo vabljeni na študentski podjetniški vikend, ki bo od 22. do 24. novembra 2013 potekal na treh lokacijah v Ljubljani. Realiziraj poslovno idejo v enem samem vikendu!

POSODI SVOJ GLAS

Mesec november je vedno bolj poznan kot MOVEMBER, da to je tisti mesec, ko si vsi fantje, dečki in moški puščajo rasti brke. Brki so simbol ozaveščanja svetovnega gibanja o bolezni raka in njegovih posledicah. Ker je ta bolezen boleča tema in  prizadene  letno 10.000 Slovencev in Slovenk, so se tutorji fakultet in študentskih društev iz cele Slovenije povezali v projekt Posodi svoj glas!

VOLITVE v NOV UPRAVNI ODBOR DŠB

 

V soboto, 26. 10. 2013, je v prostorih MC Brežice potekala redna letna skupščina Društva študentov Brežice. Na njej smo poleg potrditve letnega poročila in sprejema delovnega programa izvedli tudi volitve v organe Društva študentov Brežice za študijsko leto 2013/2014.

Kandidatura za svetnika ŠKIS

Objavljamo kandidate, ki so pravočasno oddali kandidaturo za mesto svetnika v svetu ŠOLS.

Število kandidatov, ki so oddali veljavno kandidaturo za svetnika sveta ŠOLS je eno (1). Ta kandidat je:

- Karmen Zorko, roj. 1993, 2. letnik Biotehniške fakultete, smer Agronomija-UNI

 

Volitve za svetnika sveta ŠOLS bodo v soboto, 25. 10. 2013, ob 10.30 v prostorih ZPTM Brežice.

 

Volilna komisija Društva študentov Brežice

Vabilo na redni letni občni zbor DŠB

Vabimo te na letno redni letni občni zbor Društva študentov Brežice, na kateri bomo volili novo vodstvo in sprejemali poročilo o delu za leto 2013.

SI TI BODOČI/A TOP FAZAN/KA?

Leto je naokoli in pridna ekipa Društva študentov Brežice zopet pripravlja največji dogodek za vse prve letnike srednjih šol - Fazanc 2013! Prireditev bo potekala v petek, 25. oktobra 2013, v Mladinskem centru Brežice s pričetkom ob pol deveti uri. 

DRUŠTVO ŠTUDENTOV BREŽICE IŠČE NOVE AKTIVNE ČLANE

DŠB razpisuje mesta za nove aktivne člane v študijskem letu 2013/2014. Če te veselijo novi izzivi, te privlači delo v timu, hkrati pa te zanima organizacija projektov in želiš pridobiti nove dragocene izkušnje za prihodnost, potem je aktivno članstvo v DŠB kot nalašč zate! Prijavi se na razpis in postani del študentskega tima in si drzni spreminjati okolje skupaj z nami.

Rok prijave: 9.10.2013

Stran 27 od 55 (Vseh vnosov: 549)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000