POLETNO »ČIŠČENJE« V DOBRODELNI NAMEN

Nazaj

Vsi poznamo izraz »spomladansko čiščenje«. Ta ne obsega le čiščenje svojega doma ob znakih prvih poletnih žarkov temveč tudi čiščenje svojega doma stvari, ki so nam neuporabne ali jih že dolgo nismo uporabljali. Marsikdo vse kar ne potrebuje vrže v smeti. Obstajajo pa ljudje, ki pa mogoče ravno take stari potrebujejo, vendar si jih ne morejo privoščiti.

V ta namen se je Odbor za socialo in zdravstvo Zveze ŠKIS določil organizirati projekt, ki bi trajal do konca poletja. V okviru projekta bo potekala akcija s pomočjo katere bi pomagali Zavodu Janeza Levca z zbiranjem potrebnih stvari za otroke. 
Zbiramo obleke, šolske potrebščine, knjige, igrače, pripomočke za osebno higieno (nerabljene) oziroma vse kar je potrebno za dostojno življenje otrok, kateri si marsikaj ne morejo privoščiti. 

Zveza Študentskih klubov Slovenije vas poziva k udeležbi in pomoči otrokom. Potreben material lahko prinesete na sedež Zveze ŠKIS ali v katerega izmed študentskih klubov, ki sodeluje pri projektu.

Projektu se je pridružilo tudi Društvo študentov Brežice. Na našem BiT-u (pri Mestnem atriju) smo postavili škatlo, v katero lahko odlagate prej omenjene stvari.

Pozivamo vas k sodelovanju, otroci vam bojo hvaležni!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000