Brucovanje 2011

Nazaj

ŽUR :: BEER PONG :: BOGATE NAGRADE :: AKCIJSKE CENE PIJAČ

Čas je, da tudi v Brežicah brucem pokažemo, kaj pomeni študij. Tako že v prvem tednu študijskega leta Društvo študentov Brežice za vse bruce, tiste, ki so to že bili in tiste, ki to še bodo postali, prireja BRUCOVANJE 2011.

Zabava bo v petek, 7. 10. 2011, v klubu Hacienda, s pričetkom ob 22. uri. Tako kot se za dobro zabavo spodobi, nas bo na glavnem odru v house ritmih razvnel DJ Mario Amarillo, ki ga vsi dobro poznate pod imenom DJ Zuthy (Zagrebčan, ki je razgrel marsikatero plesišče, tudi tisto v Zrčah), na zunanji terasi pa bo DJ Denis poskrbel za popularno glasbo, ki je na nobenem pravem žuru ne manjka. Za odličen warm-up bo poskrbel Bedside Manners.

Da pa bo Brucovanje res pristno, bomo priredili tekmovanje v BEER PONGU. Priporočamo, da začnete trenirati, saj bo za bogate nagrade potrebno pokazati le najboljše veščine.

Bogatih nagrad pa ne bodo deležni le dobri tekmovalci Beer Ponga, pač pa tudi člani DŠB. Kot član društva lahko namreč sodeluješ v žrebanju za neverjetne nagrade. Glavna nagrada, ki jo podarja Spa&Wellness hotel Paradiso so čokoladne sanje za 2 osebi*. In ne samo to. Vstopnina za člane DŠB je le 1€ (za ostale 2€), zato pohiti in postani naš član**.

Potrebuješ prevoz? Na dan Brucovanja bo cena taxi prevoza na relaciji avtobusna postaja Brežice – Hacienda samo 3€. Pokliči 040 255 244 (Glogovšek) ali 051 720 591 (Taxi Marko) in pridi na žur varno.

Se vidimo!

* Čokoladne sanje so 2 in pol urno razvajanje – jacuzzi, savna, Srebrna radgonska penina 0,75 l, čokoladni fondue s sadjem, 2 x 30 min masaže s čokolado ter romantično vzdušje ob glasbi v soju sveč.

** Član Društva študentov Brežice lahko postane vsak študent ali dijak s potrdilom o šolanju za leto 2011/12. Več na www.drustvo-dsb.si

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000