DŠB Novice

(: )

NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!

Edinstvena Škisova tržnica 2022 včeraj podirala rekorde. Kardeljevo ploščad je namreč obiskalo več kot 28.000 obiskovalcev. Toplo vreme, stojnice študentskih klubov, aktivnosti partnerjev in  top slovenski glasbeniki so z že 25. Škisovo tržnico postavilinov mejnik.

»KONFLIKT – KAJ PA ZDAJ?« na Duševno je pomembno

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v sklopu projekta Duševno je pomembno organizira 10 dogodkov na temo duševnega zdravja, ki bodo potekali v prihajajočih mesecih. Drugi dogodek z naslovom
Super volilno leto in participacija mladih bo potekal 20. aprila.

SPOZNAJ SAMEGA SEBE V sklopu projekta Duševno je pomembno

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) v sklopu projekta Duševno je pomembno organizira 10 dogodkov na temo duševnega zdravja, ki bodo potekali v prihajajočih mesecih. Prvi dogodek z naslovom Spoznaj samega sebe: Iskanje lastnega smisla bo potekal že 31. marca.

Sedemnajsta tradicionalna Škisova štorklja!

Škisova štorklja je projekt, ki ga Zveza študentskih klubov Slovenije (v nadaljevanju Zveza ŠKIS) organizira za mlade študentske družine in najmlajše bodoče Škisovce. Letos bo tako potekala tradicionalna 17. Škisova štorklja! Potekala bo v obliki likovnega natečaja za najmlajše. Tema letošnjega natečaja pa je »Zakaj se imam rad?«.

Stran 2 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11