DŠB Novice

(: )

Redni Občni zbor Društva študentov Brežice 2019

VABILO NA LETNI OBČNI ZBOR DRUŠTVA ŠTUDENTOV BREŽICE

Vabimo te na redni letni zbor članov Društva študentov Brežice, ki bo v soboto, 19. 10. 2019, ob 18:00 v prostorih ZPTM Brežice, natančneje v Mladinskem centru Brežice na Gubčevi ulici 10 a v Brežicah.

Predlagan dnevni red:

1.       Pregled in potrditev dnevnega reda

2.       Potrditev zapisnika rednega letnega zbora članov 2018/2019

3.       Imenovanje delovnega predsedstva

4.       Imenovanje kandidacijske in volilne komisije

5.       Poročila in sprejem letnega poročila o delu za 2018/2018

6.       Volitve organov DŠB

7.       Volitve svetnika v Svet ŠOLS in v Zvezo ŠKIS

8.       Sprejem delovnega programa društva za 2019/2020

9.       Razno

Info točka BIT zaprta od 12. 7 do. 16.8. 2019

Spoštovane stranke info točke in fotokopirnice BIT obveščamo, da bo poslovalnica od 12. 7. do 16. 8. 2019 zaprta zaradi letnega kolektivnega dopusta.

Lepe počitnice Vam želi ekipa Društva študentov Brežice

Začetek prodaje vstopnic za Škisovo tržnico 2019

Ljubljana, 16. 4. 2019 - Še manj kot en mesec nas loči do že 22. Škisove tržnice, vstopnico za edinstveno izkušnjo pa si lahko zagotovite od danes naprej. Tudi letos organizatorji ponujajo inovativne in hitre možnosti nakupa vstopnice v preprodaji s telefonom z mBills in še več presenečenj in ugodnosti za obiskovalce.

CEO za en mesec

40 odstotkov delodajalcev meni, da mladi nimajo veščin, ki jih potrebujejo v njihovem podjetju, in da jih to ovira pri zaposlovanju novih mladih sodelavcev. V Adeccu smo razvili iniciativo, s katerimi mladim ponujamo priložnosti, da razvijejo veščine, ki jih potrebujejo podjetja, ter tako uspešno začnejo svojo karierno pot.

Krvodajalska akcija

Zveza ŠKIS v sodelovanju s Študentsko organizacijo Slovenije v mesecu aprilu pripravlja Krvodajalsko akcijo v sklopu projekta "Častim 1/2 litra".

Več informacij najdete v priponki.

Škisova tržnica razkriva nastopajoče

Škisova tržnica se letos vrača 9. maja na zelenico na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani. Le kdo vse bo majski glasbeni večer naredil edinstvenega?

Več informacij v priponki.

Mladi in izkušnje v tujini

Kdo, kako, kje in zakaj?

Mednarodni odbor Zveze ŠKIS organizira okroglo mizo na temo mladih in njihovih izkušenj v tujini. Dogodek se bo odvijal v torek, 26. marca, ob 17. uri v M Hotelu Ljubljana.

Več informacij najdete v priponki.

V MC KRŠKO OZAVEŠČALI O NASILJU NAD ŽENSKAMI

EVS prostovoljki v ozaveščanju o neenakosti med spoloma

V soboto, 16. Marca 2019 se je v prostorih MC Krško odvil zaključni dogodek projekta »Keep Fighting for Equality.«  EVS prostovoljki iz Španije, Omaina in Neus, ki sta na dolgoročnem prostovoljskem projektu v MC Krško sta skozi delo v Krškem in širše posneli avtorski film, v soboto pa svoj izdelek na interaktiven način predstavili širši javnosti o ozaveščanju v boju proti nasilju nad ženskami in boju za enakost spolov.

Škisolov 2019

Škisova tržnica išče nove edinstvene glasbenike

Tudi letos Škisova tržnica mladim neuveljevljenim glasbenikom preko Škisolova ponuja možnost nastopa na velikem odru Škisove tržnice. Razpis je odprt od danes naprej, finalni obračun pa se bo odvijal 29. aprila, v lokalu Prulček v Ljubljani.

Več informacij v priponki.

Ne zamudite Škisovega zajtrka!

Letos bo ponovno potekal Škisov zajtrk pod okriljem Zveze ŠKIS. S tem dogodkom mlade ozaveščamo o pomembnosti zdrave prehrane, predvsem pa zajtrka, ki je ključnega pomena za uspešen začetek dneva vsakega od nas. Odvijal se bo 12. marca na treh lokacijah: v Ljubljani, Mariboru in Kopru.

Stran 7 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11