DŠB Novice

Nazaj

Stran 7 od 55 (Vseh vnosov: 549)

CEO za en mesec

CEO za en mesec

40 odstotkov delodajalcev meni, da mladi nimajo veščin, ki jih potrebujejo v njihovem podjetju, in da jih to ovira pri zaposlovanju novih mladih sodelavcev. V Adeccu smo razvili iniciativo, s katerimi mladim ponujamo priložnosti, da razvijejo veščine, ki jih potrebujejo podjetja, ter tako uspešno začnejo svojo karierno pot.

Krvodajalska akcija

Zveza ŠKIS v sodelovanju s Študentsko organizacijo Slovenije v mesecu aprilu pripravlja Krvodajalsko akcijo v sklopu projekta "Častim 1/2 litra".

Več informacij najdete v priponki.

Škisova tržnica razkriva nastopajoče

Škisova tržnica razkriva nastopajoče

Škisova tržnica se letos vrača 9. maja na zelenico na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani. Le kdo vse bo majski glasbeni večer naredil edinstvenega? 

Več informacij v priponki.

Mladi in izkušnje v tujini

Kdo, kako, kje in zakaj?

Mednarodni odbor Zveze ŠKIS organizira okroglo mizo na temo mladih in njihovih izkušenj v tujini. Dogodek se bo odvijal v torek, 26. marca, ob 17. uri v M Hotelu Ljubljana.

 

Več informacij najdete v priponki.

V MC KRŠKO OZAVEŠČALI O NASILJU NAD ŽENSKAMI

V MC Krško ozaveščali o nasilju nad ženskami

EVS prostovoljki v ozaveščanju o neenakosti med spoloma

V soboto, 16. Marca 2019 se je v prostorih MC Krško odvil zaključni dogodek projekta »Keep Fighting for Equality.«  EVS prostovoljki iz Španije, Omaina in Neus, ki sta na dolgoročnem prostovoljskem projektu v MC Krško sta skozi delo v Krškem in širše posneli avtorski film, v soboto pa svoj izdelek na interaktiven način predstavili širši javnosti o ozaveščanju v boju proti nasilju nad ženskami in boju za enakost spolov. 

Škisolov 2019

Škisolov 2019

Škisova tržnica išče nove edinstvene glasbenike

Tudi letos Škisova tržnica mladim neuveljevljenim glasbenikom preko Škisolova ponuja možnost nastopa na velikem odru Škisove tržnice. Razpis je odprt od danes naprej, finalni obračun pa se bo odvijal 29. aprila, v lokalu Prulček v Ljubljani.

Več informacij v priponki.

Ne zamudite Škisovega zajtrka!

Ne zamudite Škisovega zajtrka!

Letos bo ponovno potekal Škisov zajtrk pod okriljem Zveze ŠKIS. S tem dogodkom mlade ozaveščamo o pomembnosti zdrave prehrane, predvsem pa zajtrka, ki je ključnega pomena za uspešen začetek dneva vsakega od nas. Odvijal se bo 12. marca na treh lokacijah: v Ljubljani, Mariboru in Kopru.

Škisov zajtrk

Škisov zajtrk

Zveza ŠKIS letos ponovno organizira Škisov zajtrk, s katerim mlade ozavešča o pomembnosti zdrave prehrane, predvsem zajtrka, ki je ključnega pomena za uspešen začetek dneva vsakega od nas. Letos se bo Škisov zajtrk odvijal 12. marca na treh lokacijah: v Ljubljani, Mariboru in Kopru.

Več informacij najdete v priponki.

Škisova štorklja

Škisova štorklja

Za študentske družinice

Zveza ŠKIS že 14. leto zapored organizira projekt Škisova štorklja, ki je namenjen študentskim družinam. Projekt izpostavlja problematiko študentskih družin v Sloveniji in želi vplivati na aktivno vključevanje družin v širši družbeni prostor. Škisova štorklja se bo odvijala v dveh delih, prvi del predstavlja likovni natečaj za otroke, drugi del pa bo potekal 20. marca v Rožni dolini, ko bo potekal zaključni dogodek.

Več informacij najdete v priponki.

Zakaj na EU volitve?

Vabilo na javno tribuno z mladimi "ZAKAJ MLADI NA EVROPSKE VOLITVE?"

Stran 7 od 55 (Vseh vnosov: 549)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000