DŠB Novice

Nazaj

(: )

Vabilo na redni letni občni zbor DŠB

Vabimo te na letno redni letni občni zbor Društva študentov Brežice, na kateri bomo volili novo vodstvo in sprejemali poročilo o delu za leto 2013.

SI TI BODOČI/A TOP FAZAN/KA?

Leto je naokoli in pridna ekipa Društva študentov Brežice zopet pripravlja največji dogodek za vse prve letnike srednjih šol - Fazanc 2013! Prireditev bo potekala v petek, 25. oktobra 2013, v Mladinskem centru Brežice s pričetkom ob pol deveti uri. 

DRUŠTVO ŠTUDENTOV BREŽICE IŠČE NOVE AKTIVNE ČLANE

DŠB razpisuje mesta za nove aktivne člane v študijskem letu 2013/2014. Če te veselijo novi izzivi, te privlači delo v timu, hkrati pa te zanima organizacija projektov in želiš pridobiti nove dragocene izkušnje za prihodnost, potem je aktivno članstvo v DŠB kot nalašč zate! Prijavi se na razpis in postani del študentskega tima in si drzni spreminjati okolje skupaj z nami.

Rok prijave: 9.10.2013

Sezona DŠBusa je zopet tu!

Ste že pogrešali najcenejšo opcijo prevoza do študijskih mest Ljubljane in Maribora? Spet se začenja novo šolsko leto in DŠB v sodelovanju z MirtTours zagotavlja debele denarnice in udobno vožnjo do vseh koncev Ljubljane in Maribora!

NORE cene kart za TERME ČATEŽ

Društvo študentov Brežice je za vas pripravilo nore popuste za TERME ČATEŽ,

ker se zavedamo kako pomembna je dobra sprostitev med poletnimi počitnicami.

Karte dobite po ceni 9,00 EUR za nečlane in zgolj 7,00 EUR za vse člane DŠB!

Pohitite na BIT (CPB 41, Brežice) po karte, saj grejo za med!

 

Največji festival Koroške regije – KKŠ Summer FEST tudi v 2013!

Klub koroških študentov tudi letos pripravlja največji festival regije, ki bo v avgustu v idilični pokrajini pod Uršljo goro na Ivarčkem jezeru gostil preko 20 izvrstnih glasbenih izvajalcev. Odlično pa ne bo samo večerno koncertno dogajanje, temveč tudi pestra dnevna animacija!

Tečem - da pomagam

Lions Klub Brežice se pridružuje vseslovenski dobrodelni akciji "Tečem - da pomagam" in skupaj s Športnim društvom Terme Čatež ter Športnim društvom Primož Kozmus organizira dobrodelno, netekmovalno družabno prireditev.

Stran 28 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000