Transverzala mladinskih organizacij

Nazaj

V okviru projekta Mladi odpiramo prostor: »Vzpostavljanje in razvoj lokalnih politik«, ki ga sofinancirajo Ministrstvo za šolstvo in šport in Evropski socialni skladi je izšla knjižica Transverzala mladinskih organizacij, ki predstavlja zbirko primerov dobrih praks različnih mladinskih struktur v Sloveniji, katerih predstavnik je tudi Društvo študentov Brežice.

Vsakdo je vabljen, da nas obišče na BiT-u (Brežiška info točka; CPB 17), se seznani z nami in prejme žig. Prvih 20 dobi svojo knjižico pri nas, ostali pa si brezplačen izvod lahko naročite tako, da svoje podatke (ime, priimek, naslov) pošljete na e-mail: rozana.muzica@msa.si.

In zakaj si je dobro čim prej priskrbeti svojo knjižico in zbrati čim več žigov?

Organizatorji so pripravili nagradno igro, ki bo najbolj motivirane mlade nagradila z dvema nočitvama za dve osebi v enem od mladinskih hotelov v Sloveniji. Pravila nagradne igre si lahko preberete v uvodnih besedah knjižice ali na spletni strani http://www.mladi-in-obcina.si pod rubriko Transverzala mladinskih organizacij, kjer najdete tudi podatke o še nerazdeljenih nagradah.

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000