DŠB Novice

Nazaj

(: )

Testno podaljšanje odprtosti čitalniških prostorov v NUK

Testno podaljšanje odprtosti čitalniških prostorov v NUK

Narodna in univerzitetna knjižnica je med 4. in 28. oktobrom 2011 testno podaljšala čas odprtosti čitalniških prostorov. Uporabnikom je v času podaljšane odprtosti, tj. od 20:00 in 22:00, na voljo 196 čitalniških sedežev v Veliki čitalnici in prostoru za skupinsko učenje, dostop do brezžičnega omrežja in elektronskih informacijskih virov ter garderoba. Izposoja gradiva iz  fonda knjižnice ni možna, obiskovalci čitalniških prostorov pa lahko vračajo izposojeno čitalniško  gradivo.

Podaljšaj članstvo, dobi darilce in se poteguj za nore nagrade

Podaljšaj članstvo, dobi darilce in se poteguj za nore nagrade

Začenja se novo študijsko leto in s tem vključevanje v različna društva, klube ipd. Društvo študentov Brežice dijakom in študentom nudi mnogo ugodnosti, popustov, obiskovanje ali aktivno vključevanje v mnogo projektov. Za tiste, ki pa hitro podaljšajo članstvo ali se na novo včlanijo, pa smo pripravili zanimiva darilca in privlačne nagrade...

Brucovanje 2011

ŽUR :: BEER PONG :: BOGATE NAGRADE :: AKCIJSKE CENE PIJAČ

Čas je, da tudi v Brežicah brucem pokažemo, kaj pomeni študij. Tako že v prvem tednu študijskega leta Društvo študentov Brežice za vse bruce, tiste, ki so to že bili in tiste, ki to še bodo postali, prireja BRUCOVANJE 2011.

DŠBus zopet tu!

DŠBus bo zopet začel peljati svojo, že ustaljeno, pot. Prvič nas bo v univerzitetni mesti zapeljal, 2. 10. 2011, in sicer brezplačno!

DŠBus je najcenejše prevozno sredstvo, ki vas vsako nedeljo odpelje v Ljubljano in Maribor. Kot član Društva študentov Brežice boste za vožnjo namreč odšteli le 3,5 EUR. Še nisi naš član? Na Brežiško informacijsko točko – BIT (Cesta prvih borcev 17) prinesi potrdilo o šolanju in pristopno izjavo, ki jo lahko najdeš na naši spletni strani ali pa v BIT-u.

Mi gremo v Mirabilandijo, kaj pa ti?

Pred začetkom napornega šolskega leta, ki se je za dijake že počasi začelo, študentje pa že odštevajo dneve pred pričetkom odhoda v študijska mesta, vas vabimo še na zadnji poletni odklop v ZABAVIŠČNI PARK MIRABILANDIJA!!!

KRVODAJALSKA AKCIJA

Člani Društva študentov Brežice se zopet pridružujemo krvodajalski akciji, ki jo organizira Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Brežice. Potekala bo v ponedeljek, 19. septembra 2011, in v torek, 20. septembra 2011, v Ekonomski in trgovski šoli Brežice (Bizeljska cesta 45, 8250 Brežice). 

Tečaj za voditelja čolna

Si želiš spoznati pomorske predpise, se seznaniti z osnovami navigacije, meteorologije, zvočnimi in svetlobnimi signali, motoroznanstvom in pomorstvom? Ponujamo ti opravljanje tečaja za voditelja čolna (za vse kar plava do 24 m dolžine)!

In znova je tu ROŠTILJADA 2011!

Odbojka, mali nogomet, igre brez meja, DJ, zanimive nagrade,koncerti priljubljenih glasbenih skupin in seveda čevapčiči iz roštilja. 

Stran 38 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000