Fazanc 2011

Nazaj

Zopet je leto naokoli in pred vrati so že prve počitnice! Verjamemo, da ste v šoli že začeli pridno zbirati lepe ocene, Društvo študentov Brežice pa je za še boljši začetek šolskega leta pripravil tradicionalno prireditev Fazanc!

Fazanc 2011 bo v petek, 28. 10. 2011, v Mladinskem centru Brežice, s pričetkom ob 20. uri. Letos bomo obudili star koncept projekta, dogajalo se bo namreč na dveh odrih! V dvorani bodo odmevali rock ritmi, za katere bo poskrbela lokalna glasbena skupina Danger Zone, za njimi pa bodo nastopili že bolj znani Momento. Za konec smo v Brežice povabili skupino OdBeatli, ki nas bojo zazibali v ritmih legendarne skupine The Beatles. Hkrati se bo klub McB tresel v dance ritmih. Na noge vas bodo spravili Bedside Manners, DJ Dani in Disco Bros (Manuel Dark in MC Jure). Obetajo se nam še nastopi plesnih skupin Akrobatik Breakers, Alter Ego ter Pan, seveda pa tudi tokrat nismo pozabili na KRST FAZANOV!

Pričakujemo vas v čim večjem številu, obdane z dobro voljo in energijo. Naj fazani vidijo, kako vesela so dijaška in kasneje študentska leta!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000