Izobražen=neporažen - TEHNIKE POMNJENJA

izobrazen_neporazen_tehnike_pomnjena

Z namenom izpopolniti sposobnosti pomnjenja, smo se na Društvu študentov Brežice odločili, da pripravimo 3 urno delavnico na temo TEHNIKE POMNJENJA.

Imejte v mislih, da trening ni predavanje. Je veliko bolj interaktiven, zato bo na treningu veliko vaj, kjer boste napenjali vaše možgane in urili vaš spomin. Namenjen je tako študentom, kot vsem ostalim posameznikom, ki želijo izpopolniti svoje sposobnosti pomnjenja.

Predhodne prijave (zaradi omejenega števila mest) na: bit@drustvo-dsb.si ali telefonsko številko 041/844-580 (Janja).

Vstop je prost, vljudno vabljeni!

Spomin je kot mišica, ki jo lahko neprestano treniramo, medtem ko pomnjenje pomeni ohranjanje predstav, misli in  podatkov v naši zavesti. Kako dobro si nekaj zapomnimo, je odvisno od naše motivacije, aktivnosti, načina, kako organiziramo gradivo, od naših preteklih izkušenj, ipd..

Na delavnici boste lahko izvedeli več o tem:

• Kako delujejo naši možgani
  • Nekaj zanimivosti o IQ testih in različnih vrstah inteligenc
  • Kako deluje naš spomin
  • Zakaj se včasih ne moremo spomniti določenih stvari
  • Tehnike, ki jih lahko uporabljamo za boljše pomnenje
  • Kako in zakaj delati miselne vzorce
  • Kakšen zaznavni tip imate in kako to uporabiti sebi v prid.

KJE: Mladinski center Brežice

Datum: 14. 12. 2013

Čas: 9.00 – 12.00 ure

O predavatelju:

Luka Lačan je študent elektrotehnike in dolgoletni član EESTECa (Electrical Engineering Students European Organization ). S treningi se je začel ukvarjati leta 2009, potem ko je obiskal izobraževanje T4T v Zagrebu. Do danes je izvedel več kot 300 ur soft skills delavnic, med največkrat izvedenimi pa so organizacija časa, organizacija projektov in timsko delo. Leta 2012/2013 je bil koordinator EESTEC International training team.

izobrazen_neporazen_tehnike_pomnjena