DŠB Novice

Stran 26 od 55 (Vseh vnosov: 549)

-school-bus-clipart-3

Na faks z DŠBusom!

Nov študijski semester, nov urnik. Te skrbi prevoz? Ne skrbi na DŠBju imamo super ugoden DŠBus, ki vozi tako v nedeljo v Lj/Mb kot tudi v petek nazaj domov.

Nagradna igra - DŠB FEST

Še malo, še malo in z nami bodo S.A.R.S. in Happy Ol' McWeasel, ker bodo karte zagotovo šle za med imamo zate priložnost, da si svojo zagotovite že predčasno! In to še zastonj. Naloga je naslednja - gotovi, kateri sta dve skladbi na posnetku in zadeni brezplačno vstopnico za DŠB FEST 2014! Izmed vseh pravilno poslanih odgovorov bomo izžrebali 5 srečnežev, ki bodo z nami zažurali v petek, 28. marca v dvorani MC Brežice.

https://docs.google.com/folderview?id=0B6LR1aW0kLRcRzgxLV9fYVRRYWc&usp=gmail - na tej povezavi je dostopen posnetek s pomočjo katerega lahko prideš do nagrade.

Svoj odgovor pošlji na bit@drustvo-dsb.si. Pa ne se pozabit podpisat!

Časa imaš do četrtka, 27. 2. 2014 do 23:59:99 :)

Roock'n roolll;)

1465373_3855361958239_860620263_n

Juriš na Kope!

Zima je končno pokazala da še obstaja in ravno še pravi čas, saj se hitro bliža KKŠ Winterfest. To je dogodek, ki poteka od 21.-23.2.2014 na smučišču Kope, organizira ga Klub koroških študentov, na njem pa
se vsako leto zberejo študentje iz vse Slovenije in skupaj preživijo par dni ob smučanju, koncertih, raznih zabavnih igrah na snegu itd...

DŠB Fest 2014

DŠB Fest s S.A.R.S. in Happy Ol' McWeasel

Končno je prišel čas, da vam razkrijemo program tradiconalnega DŠB Festa, ki se bo zgodil v petek, 28. 3. 2014, v prostorih MC Brežice.

Letos bodo trgali gate trenutno najbolj vroča srbska ska-rock skupina - S.A.R.S. ter največji slovenski band z irsko punk-rock melodijo - Happy Ol' McWeasel.

Vabilo na okroglo mizo Moja evropska zgodba

Društvo socialnih dejavnosti Kolpingova družina Vas kot partner Zavoda Socialna akademija skupaj s Knjižnico Brežice Vabi na okroglo mizo z naslovom »MOJA EVROPSKA ZGODBA«, ki bo v okviru projekta  ILEAC potekala v četrtek, 13. februarja, ob 18. uri v dvorani Savice Zorko v Knjižnici Brežice.

DŠBožiček

Tako kot vsako leto, nas je tudi letos obiskal DŠBožiček. Prišel je v igralnico Mladinskega centra Brežice, kjer je obdaril pridne otroke študentskih družinic.
resizedimage.ph

DŠB je smučal :)

V soboto, 21. 12. 2013 smo Društvo študentov Brežice za naše člane organizirali ugodno in atraktivno smuko na Turracherhöhe v Avstriji, ki se je izpeljala s krasnim vremenom, zabavnim druženjem ter obilico naravnega snega. Udeležence smo pogreli s kuhančkom in jim pričarali pravo predbožično vzdušje. Pridruži se nam na naslednji smuki tudi ti. Več slik z utrinki iz smučanja pa najdete v galeriji!

publikacija.JPG

DŠB Polnoletka

Društvo študentov Brežice je 8. februarja praznovalo svoj osemnajsti rojstni dan. Ja, kar nekaj let je že minilo, odkar se je skupina ambicioznih in zagretih študentov zbrala in ustanovila društvo z namenom, da bi popestrili in olajšali življenje brežiških dijakov in študentov. Njihovo delo je potem nadaljevalo in nadgrajevalo kar nekaj generacij, in tudi trenutna ekipa si prizadeva, da bi bilo društvo v koraku s časom in potrebami današnje mladine. Da predstavimo svoje delovanje, smo v začetku letošnjega šolskega leta izdali publikacijo z naslovom Polnoletka, v kateri si lahko ogledate, s katerimi dogodki smo v letu 2013 postregli brežiškim dijakom in študentom!

dsbozicek_2013_plakat_slika

DŠBožiček je zopet med nami

Spet je tukaj veseli december in z njim tudi trije radodarni možje. Miklavž je že mimo, za druge pa še ni prepozno. Tudi letos bomo v Društvu študentov Brežice organizirali DŠBožička, ki bo obiskal najmlajše člane študentskih družinic. Starši ne spreglejte te radodadarne novice in prijavite svojega otročička, da ga obdari naš DŠBožiček...

Stran 26 od 55 (Vseh vnosov: 549)