Vabilo na okroglo mizo Moja evropska zgodba

Nazaj

Društvo socialnih dejavnosti Kolpingova družina Vas kot partner Zavoda Socialna akademija skupaj s Knjižnico Brežice Vabi na okroglo mizo z naslovom »MOJA EVROPSKA ZGODBA«, ki bo v okviru projekta  ILEAC potekala v četrtek, 13. februarja, ob 18. uri v dvorani Savice Zorko v Knjižnici Brežice.

Gosti večera:

Zofija Mazej Kukovič,

 poslanka Evropskega parlamenta

Andreja Pavlin

prostovoljka Evropske prostovoljne službe,

udeleženka in koordinatorka programov »Mladi v akciji«

Aleš Šekoranja,

prostovoljec Evropske prostovoljne službe

 

Na okrogli mizi se bomo posvetili zgodbam, ki jih je pisalo življenje v Evropi nekoč in danes.

Z gosti, ki imajo tudi vsak svojo »Evropsko zgodbo« se bomo pogovarjali, kaj je združevanje Evrope prineslo njim osebno in našemu okolju. Posebej nas bo zanimalo, kako zlasti generacija mladih danes dojema Evropo, katere možnosti nam ta ponuja in katere s pridom uporabljajo. Nanizali bomo tudi nekaj možnosti, ki jih lahko izkoristimo in kakšna je pot do njih.  Razgovori bodo po uvodni besedi potekali v manjših diskusijskih skupinah, v katerih boste lahko aktivno sodelovali.

Posebej Vas vabimo, da z nami delite tudi svoje razmišljanje oz. svojo zgodbo o tem, kako Vi doživljate ali ste morebiti že izkusili Evropo. Zapišite ga pod naslovom »Moja Evropska zgodba« in jo posredujte na naslov info@socialna-akademija.si.

Najboljša zgodba bo nagrajena z brezplačno udeležbo na mednarodni konferenci v Torinu. Več na http://socialna-akademija.si/literarni-natecaj-moja-evropska-zgodba/.

 

V A B L J E N I !

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000