DŠB adrenalinsko doživetje: GARDALAND

Nazaj

Ozračje se segreva, poletje se približuje in mi se hočemo zabavat! Zato člani Društva študentov Brežice organiziramo izlet v Gardaland po izjemno ugodni študentski varianti!

Na pot se bomo odpravili v soboto, 18. 5. 2013, ob 3.45 iz avtobusne postaje Krško in ob 4.00 iz avtobusne postaje Brežice. Avtobus lahko ustavi tudi na Raki, Novem mestu oz. na bencinskih črpalkah ob poti po avtocesti. Poskrbljeno bo tudi za malico in darilca za vse udeležence!

Cena za člane DŠB (član lahko postane vsak dijak/študent, ki na Brežiško info točko BIT (CPB 41) prinese potrdilo o vpisu za tekoče študijsko leto in izpolni pristopno izjavo) je le 45€, za vse ostale, mlajše in starejše, pa 55€! Cena zajema avtobusni prevoz, vstopnino in malico.

Prijave in vplačila sprejemamo na Brežiški info točki BIT (CPB 41, bit@drustvo-dsb.si), ali pri Patriciji (031-274-316, patricija.zokalj@drustvo-dsb.si) do srede, 15. 5. 2013!

Ni izgovora, da se nam ne bi pridružil/-a in si zagotovil/-a norega spomladanskega odklopa po najugodnejši ceni! :)

 

*Starostne omejitve za izlet:

 

-> Osnovnošolci oz. mlajši od 16 let greste lahko na izlet v spremstvu staršev.
-> Srednješolci, ki ste mlajši od 18 let, morate na izlet prinesti soglasje zakonitih zastopnikov, da so seznanjeni z izletom in vas pustijo na lastno odgovornost. Soglasje najdete pod novičko. Če soglasja ne prinesete, žal ne morete zraven.

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000