DŠB Novice

Nazaj

(: )

Eurobasket 2015

Klubski val v Zagrebu


Spoštovani,

konec letošnjega poletja bo poleg zadnjih skokov na morje za nabiranje energije pred novim študijskim letom, zaznamoval tudi šport. V začetku septembra se bo namreč v Zagrebu odvijalo evropsko prvenstvo v košarki, kjer bomo, kot že verjetno veste, imeli tudi Slovenci svoje predstavnike.

Zveza ŠKIS je v sodelovanju s turistično agencijo Kompas ter Košarkarsko zvezo Slovenije, z namenom krepitve športnega duha in večje povezanosti, pripravila posebno ponudbo za študentske klube.
 

logo-nkbm2

Popusti Nove KBM za člane DŠBja

Naše novo sodelovanje z NKBM, ki za mlade do 26. leta nudijo super pakete je prineslo nove ugodnosti tudi zate.

Check it out! and chill ;)  

canyoning (1)

DŠB andrenalinski izlet: Canyoning

Soteskanje

Potrebuješ injekcijo čistega adrenalina po vseh opravljenih izpitih in nepozabno vstopiti v poletje? Želiš preizkusiti nekaj drugačnega, norega in edinstvenega? Pridruži se nam v soboto 4. julija 2015, ko gremo DŠB-jevci na canyoning (soteskanje) V Bovec.

11244480_981546828535581_5578546034728692329_o

Akcija »Zbiranje šolskih potrebščin«

Šolsko leto se bliža koncu, DŠB-jevci pa tudi letos nismo pozabili na naše nadobudne šolarje. V sodelovanju s Karitasom Brežice zopet zbiramo šolske potrebščine za posavske osnovnošolce in dijake iz socialno šibkejših družin. 

SRU-eletak-natecaj_2015

Sejem rabljenih učbenikov

Sejem rabljenih učbenikov, ki velja za enega najbolj obiskanih dogodkov za dijake ob začetku šolskega leta, bo letos potekal med 4. in 5. septembrom 2014 v Ljubljani. Dvodnevnisejemrabljene šolske literature organizira Zveza študentskih klubov Slovenije že osmo leto zapored.

Zajeta slika.JPG

Publikacija Po izkušnje v tujino!

Iščeš čim več informacij na enem mestu? Potem bo publikacija Po izkušnje v tujino! prava zate! Na Zvezi ŠKIS so v okviru Mednarodnega odbora pripravili publikacijo, ki povzema možnosti in priložnosti za študij, štipendije, usposabljanja, prostovoljstvo, aktivizem in delo v tujini. 

 

Med platnice publikacije Po izkušnje v tujino! zaideš takole: http://issuu.com/zvezaskis/docs/skisfinal-5

soapball (1)

DŠB SUMMER CHILL

Draga mladina! 

21. junija nas bo uradno obiskalo poletje. Ker se spodobi, da tako velik prihod tudi proslavimo, se bo to zgodilo - na DŠB SUMMER CHILL-u, kateri se bo odvijal v sklopu Brežice, moje mesto! 

 

4187

Razpis za glasbene izvajalce - Poletni koncerti

Ustvarjate svojo glasbo ali igrate priredbe? Se želite domači publiki predstaviti izven vadnice in studia? Prihajate iz Brežic ali bližnje okolice? Potem je to enkratna priložnost za vse vas!

Nepal2

ŠOU v Lj in Fundacija Študentski tolar na pomoč žrtvam potresa v Nepalu

Nepal si še vedno ni opomogel od hude katastrofe, ki je državo prizadela v petek, 24. aprila, ko je močan potres z magnitudo 7.9 po Rihterjevi lestvici stresel tla pod nogami tamkajšnjih prebivalcev. Po neuradnih podatkih je prizadetih približno 8 milijonov ljudi, od katerih jih je premnogo ostalo brez strehe nad glavo. Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) tako skupaj s Fundacijo Študentski tolar organizira humanitarno akcijo, s katero zbiramo sredstva za žrtve potresa.

Stran 18 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000