DŠB išče aktivne člane– fotografa, grafičnega oblikovalca, organizatorje in predvsem vse željne druženja

Nazaj

aktivist_01-3

Društvo študentov Brežice vabi vse zainteresirane dijake in študente, da se nam pridružite in z nami ustvarjate nove projekte v prihajajočem šolskem/študijskem letu.

Sledi nov začetek in s tem tudi možnost, da se vključimo v različne oblike prostovoljnega dela, kamor med drugimi spada tudi delo v različnih študentskih klubih. Kot aktivist se lahko v DŠB vključiš na različnih področjih – tako so npr. zelo dobrodošli amaterski oblikovalci, fotografi, organizatorji in vsi tisti, ki se radi ukvarjate s športom, kulturo, socialo in izobraževanjem.

Kaj praviš? Ali si za? Če je tvoj odgovor pritrdilen, se lahko oglasiš pri Simoni (041862295) ali Lei (040758541), seveda pa lahko napišeš tudi elektronsko sporočilo na naslov bit@drustvo-dsb.si. V primeru kakršnihkoli dvomov ali vprašanj, so podani kontakti pravi vir informacij.

Naj te opozorimo, da trema ni potrebna, saj se, kot že verjetno veš, nihče med nami ni rodil čisto pripravljen na vsak izziv – aktivni člani, ki so trenutno v društvu, so svoje delo začeli z uvajanjem, ki poteka skozi projekt in pod mentorstvom bolj izkušenega študenta z določenega področja.

Zelo se veselimo novih, zagnanih dijakov in študentov, saj verjamejo, da lahko vsak med vami pomembno prispeva k oblikovanju bolj mladim usmerjenega dogajanja v našem kraju. Hkrati pa se pri vsakem projektu tako zabavamo, da bi nastala škoda, če tega veselja ne bi delili tudi s tabo – zato ne oklevaj in se hitro oglasi!

Seveda nismo pozabili niti na ostale člane, ki jim društvo nudi mnogo ugodnosti, popustov, obiskovanje in aktivno vključevanje pri obilici projektov. Za tiste, ki boste hitro podaljšali članstvo ali se včlanili na novo, pa smo pripravili zanimiva in privlačna darilca.

Članstvo v društvu je prostovoljno in brezplačno. Vse, kar potrebuješ, je potrdilo o šolanju za tekoče šolsko/študijsko leto ter izpolnjena in podpisana pristopna izjava (dobiš jo na BIT-u, najdeš jo pa tudi pod menijem, kjer so dokumenti).

Prijeten in uspešen začetek novega šolskega/študijskega leta vam želijo DŠB-jevci!

KONTAKT

Simona (041862295), Lea (040758541), e-mail naslov: bit@drustvo-dsb.si

aktivist_01-3

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000