Eurobasket 2015

Nazaj

Klubski val v Zagrebu


Spoštovani,

konec letošnjega poletja bo poleg zadnjih skokov na morje za nabiranje energije pred novim študijskim letom, zaznamoval tudi šport. V začetku septembra se bo namreč v Zagrebu odvijalo evropsko prvenstvo v košarki, kjer bomo, kot že verjetno veste, imeli tudi Slovenci svoje predstavnike.

Zveza ŠKIS je v sodelovanju s turistično agencijo Kompas ter Košarkarsko zvezo Slovenije, z namenom krepitve športnega duha in večje povezanosti, pripravila posebno ponudbo za študentske klube.
 

Pripravili smo vam paket, ki aktivistom in članom kluba omogoča cenejši ogled in prevoz do Zagreba.

PONUDBA VSEBUJE:
- 10% cenejšo vstopnico za ogled tekme;
- ogrevanje pred tekmo v Pivnici Union;
- brezplačen prevoz iz večjih slovenskih mest do Zagreba  in
- ob večjem zanimanju organiziran after party v Ljubljani.

Tekme, ki si jih bo možno ogledati:

(priloga)

 

Programi potovanja / BUS:
 

Zbor potnikov v dopoldanskih urah v Ljubljani/Mariboru/Celju.  Prevoz z avtobusom do dvorane Arena v Zagrebu. Nekaj prostega časa za obisk navijaške cone ali za nakupe v nakupovalnem centru Arena. Sledi ogled tekme in po končani tekmi povratek proti Sloveniji. Predviden prihod v večernih urah.

Cene vključujejo:

Avtobusni prevoz na navedenih relacijah z cestnimi in parkirnimi stroški, vstopnica izbrane kategorije za tekmo, navijaška majica, vodenje, organizacija in izvedba potovanja.

 

Na zgoraj navedene cene vam priznamo 10% popust. Natančen program z urami odhodov bo objavljen naknadno.

 

Programi potovanja / VLAK:
 

Zbor potnikov v dopoldanskih urah v Ljubljani na železniški postaji. Prevoz z navijaškim vlakom do postaje Rematinec v bližini dvorane. Sledi sprehod do Arene in nekaj prostega časa za obisk navijaške cone ali za nakupe v nakupovalnem centru Arena. Sledi ogled tekme in po končani tekmi povratek z vlakom v Slovenijo. Predviden prihod v večernih urah.

Cene vključujejo:

Prevoz z navijaškim vlakom, vstopnica izbrane kategorije za tekmo, navijaška majica, vodenje, organizacija in izvedba potovanja.

 

Na zgoraj navedene cene vam priznamo 10% popust.  Natančen program z urami odhodov bo objavljen naknadno.

 

V kolikor se za sodelovanje odločite, to sporočite na eva.remic@gmail.com, od koder boste dobili nadaljnja navodila za zbiranje prijav, potek promocijo in ostalo. 


Za več informacij smo vam na voljo preko eva.remic@gmail.com (Zveza ŠKIS) ali marko.skreget@kompas.si (Turistična agencija Kompas).

 

 

unnamed

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000