DŠB Novice

Nazaj

(: )

Skupaj v Empatični december

Skupaj v Empatični december

Letos se skupaj z Zvezo ŠKIS pridružimo humanitarni akciji Empatični december. Projekt bo letos prvič izveden v sodelovanju s skupino Psihomoč in projektom Kako si? (Društvo študentov psihologije Slovenije), s projektom V odsevu (Društvo študentov medicine Slovenije) ter z Zavodom Empatiko, ki je pobudnik in glavni organizator projekta.

Objava prispelih kandidatur

V skladu z razpisanim kandidacijskim postopkom z dne 30. 10. 2020 ter sejo volilne komisije v sestavi Brina Skočaj, Klara Volovec in Aleksander Milovanović, z dne 16. 11. 2020 objavljamo seznam kandidatov:

KANDIDAT ZA SVETNIKA V SVETU ŠOLS:

Max Davidovič, študent FDV - mednarodni odnosi, 1. letnik

KANDIDAT ZA SVETNIKA V SVETU ZVEZE ŠKIS:

Max Davidovič, študent FDV - mednarodni odnosi, 1. letnik

Volitve bojo potekale na rednem Zboru članov s pričetkom ob 19.30 preko aplikacije ZOOM in s pomočjo aplikacije Election Runner.

Novo vodstvo Zveze ŠKIS

Novo vodstvo Zveze ŠKIS

V soboto, 17. 10. 2020, so predstavniki študentskih klubov Slovenije izvolili novo vodstvo Zveze ŠKIS in Sveta ŠOLS. Na mesto predsednika Zveze ŠKIS je bil izvoljen Mark Perko, na mesto predsednice Sveta ŠOLS pa Marike Grubar.

Študentska krvodajalska akcija »ČASTIM ½ LITRA!

Študentska krvodajalska akcija »ČASTIM ½ LITRA!

Ponovno je nastopil čas, da študentje stopimo skupaj in naredimo nekaj dobrega. Z oktobrom se je začela študentska krvodajalska akcija »ČASTIM ½ LITRA!«. Zaradi situacije s koronavirusom pa letos poteka malo drugače.

Škisov zajtrk 2020 malo drugače

Škisov zajtrk 2020 malo drugače

Tradicionalni projekt Zveze ŠKIS, Škisov zajtrk, se bo odvijal tudi letos. Namen projekta je spodbuditi študente k zdravim navadam, ena izmed ključnih stvari, ki jih mladi pozabljajo, pa je uživanje prvega obroka – zajtrka. Dogodek bo potekal v torek, 6. 10. 2020, v Ljubljani na Foersterjevem vrtu.

Študentski klubi in Zveza ŠKIS do čiste Slovenije

Študentski klubi in Zveza ŠKIS do čiste Slovenije

9. in 20. septembra smo klubski aktivisti po vsej Sloveniji izvajali čistilne akcije. Izvedene so bile v okviru projekta Zveze ŠKIS – S ŠKISom do čiste Slovenije. S tem projektom pa smo si mladi zadali, da naredimo korak k čistejšemu lokalnemu okolju in lepši prihodnosti vseh. 

Sejem rabljenih učbenikov malo drugače

Sejem rabljenih učbenikov malo drugače

Tudi letos je Odbor za dijake Zveze ŠKIS pripravil Sejem rabljenih učbenikov. Zaradi trenutne situacije in omejenega števila zbiranja ljudi pa bo ta potekal na malo drugačen način kot smo ga navajeni iz preteklih let.

Vabilo na Izredni Zbor članov Društva študentov Brežice 15. 4. 2020

Spoštovani,

vabimo vas na Izredni zbor članov Društva študentov Brežice. 

Seja zbora članov se bo zaradi preprečevanja širitve okužbe z novim koronavirusom in ob upoštevanju priporočil Sveta za nacionalno varnost Republike Slovenije ali Nacionalnega inštituta za javno zdravje izjemoma izvedla na daljavo.

Navodila:

Glasovanje bo potekalo na elektronski naslov info@drustvo-dsb.si. Prav tako vsa vprašanja za razpravo nalovite na isti elektronski naslov.

Čas za glasovanje se začne 15. 4. 2020 in traja do 18. 4. 2020 do 23.59 ure. 

Stran 5 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000