DŠB Novice

Nazaj

(: )

Tujina vabi!

Pred vami je 8. obvestilnik mednarodnega dogajanja...

Iskriva pozitiva

Slovenski nevladni organizaciji Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj in Humanitas, društvo za človekove pravice in človeku prijazne dejavnosti pripravljata prireditev, katere namen je ozaveščanje mladih o družbeni in okoljski odgovornosti.

Krvodajalska akcija v Brežicah

Člani Društva študentov Brežice se zavedamo pomembnosti pomagati sočloveku, zato se tokrat pridružujemo krvodajalski akciji, ki jo organizira Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Brežice. Potekala bo v torek, 24. maja 2011, od 8.00 do 13.00 in v sredo, 25. maja 2011, od 8.00 do 12.00 v Ekonomski in trgovski šoli Brežice (Bizeljska cesta 45, 8250 Brežice). 

Privoščite si košček tujine!

Privoščite si košček tujine!

 

Pred vami je 6. Škisov obvestilnik mednarodnega dogajanja. Preletite ga in preverite, kakšne možnosti se vam ponujajo.

BOK! Fest v Ljubljani

BOK! Fest prihaja v Ljubljano!

Zadnji študijski mesec bomo začeli z zabavo. 3. maja bomo namreč v klubu Compañeros skupaj z Nino Pušlar, Trkajem in DJ-jem zaplesali ter kaj dobrega spili.

Labirint uma

Društvo študentov Brežice, 6. maja 2011, gosti predstavo ob kateri boste uživali v klasičnih čarovniških točkah (točke z vrvmi, ruticami, ...) in v modernem mentalizmu (telepatija, branje misli, poznavanje preteklosti posameznika). Točke, katere vam bodo jemale dih in izvabljale začudenje, bodo izvedene v sodelovanju z obiskovalci.

Nastop (Mitje Rot) sestavlja moč sugestije, mentalizma in telekineze. Z raznimi tehnikami in na zabaven način, vam bo predstavljen svet mističnega ter prikazana razlika med klasičnimi čarovniškimi točkami in modernim mentalizmom.

Predstava, ob kateri zastane dih!

Medgeneracijsko sodelovanje

 

Nagradni razpis za medgeneracijsko sodelovanje je namenjen vsem tistim, ki pripomorejo k boljšemu življenju starejših, in tistim, ki dobro sodelujejo z mlajšimi.

Stran 41 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000