DŠB Novice

Nazaj

(: )

Veličastni koncert tria Eroika s Simfoničnim orkestrom v Brežicah

V novi dvorani v Brežicah se v petek, 23. marca ob 20. uri obeta nepozaben koncert tria Eroika, z vrhunskimi slovenskimi glasbeniki, ki bodo po dolgem času zopet nastopili v Brežicah. Koncert bo še posebno doživetje, saj bodo glasbeniki zapeli ob spremljavi velikega, 60 članskega Simfoničnega orkestra Domžale – Kamnik, tokrat pod taktirko Patrika Grebla. Na koncertu v Brežicah bodo skupaj s triom Eroika nastopile tudi članice lokalnega Dekliškega pevskega zbora Zvezda Dobova, ki ga vodi Aljaž Božič.

Pridi na Siddharto in dobi nagrado

Spet se nam s polno paro bližajo zimske počitnice za in konec izpitnega obdobja za študente. To je res pravi čas za noro zabavo, ki jo, tako kot vsako leto, člani Društva študentov Brežice pripravljamo tudi tokrat. Prihaja že tradicionalni DŠB Fest 2012, ki bo jutri, 17. 2. 2012, v dvorani Mladinskega centra Brežice, s pričetkom ob 20. uri. Letos nas bosta najprej ogreli lokalni glasbeni skupini WTF!? in Breathed Upon, za tem pa na posavski oder po dolgem času prihaja ena in edina SIDDHARTA.

Vabljeni na Pusta Hrusta Party

 

Društvo študentov Brežice v sodelovanju s klubom Hacienda zopet pripravlja noro zabavo, ki ne bo nikogar pustila ravnodušnega. 

Fakulteta za turizem v Brežicah vabi na informativni dan

 

Fakulteta za turizem v Brežicah bo oktobra 2012 odprla vrata študentom! Razpisana sta dva triletna študijska programa 1. bolonjske stopnje: visokošolski strokovni študijski program turizma in univerzitetni študijski program turizma. Cilj obeh je izobraziti in pripraviti na uspešno karierno pot mlade na področju turizma, ki se bodo vključevali v zaposlitve pri že obstoječih ponudnikih turističnih storitev v regiji in širše, nekateri pa bodo morda celo ponudili svoje turistične ponudbe in s tem obogatili celotno regijsko ponudbo ter ustvarjali zdrave konkurenčne odnose.

DŠB Fest 2012 s Siddharto

Spet se nam s polno paro bližajo zimske počitnice in kot vsako leto člani Društva študentov Brežice pripravljamo veliki rock preklop med šolo in brezskrbnimi dnevi. 

Vabljeni v prenovljeni BIT

BIT (Brežiška infot točka) od danes, 12. 1. 2012, deluje, zato vabljeni na ogled naše prenovljene info točke, ki je v strogem centru Brežic (CPB 36; na Fakulteti za turizem) in vam nudi najcenejše fotokopiranje, dvig kuponov za Urbano, kino, bowling, vstopnice preko sistema EVENTIM in še več ... Pridi in se prepričaj!

BIT na novi lokaciji

Zaradi tehničnih težav BIT na novi lokaciji (Cesta prvih borcev 36) žal še ne obratuje. Uporabnikom se opravičujemo in prosimo za razumevanje. V kolikor potrebujete kupone za kino/Urbano  pokličite na 041 968 680.

Spremljajte našo spletno stran in facebook profil, kjer vas bomo obvestili o začetku obratovanja. Hvala.

Stran 36 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000