Brezplačne priprave na maturo

Nazaj

Društvo študentov v sodelovanju s Študentsko organizacijo Maribor pripravlja brezplačne ure priprave na maturo za dijake. Matura se bliža, potrebno je vklopiti možgane in ponoviti vse znanje, ki se je v teh srednješolskih letih nabralo. Skupaj nam bo lažje ...

 

Bodoče maturante obveščamo, da se bo tudi tokrat izvedel projekt Brezplačne priprave na maturo, ki ga pripravlja Oddelek za univerzitetno politiko in izobraževanje ŠOUM v sodelovanju z Društvom študentov Brežice (DŠB) in lokalnimi študentskimi klubi, Klubom ptujskih študentov (KPŠ), Klubom ormoških študentov (KOŠ), Klubom mariborskih študentov (KMŠ), Klubom prekmurskih študentov (KPŠ), Klubom koroških študentov (KKŠ) ter Klubom študentov Lendava (KŠL).

Letos se bodo priprave izvajale na naslednjih srednjih šolah:

·         Gimnazija Murska Sobota,

·         Gimnazija Slovenske Konjice,

·         Dvojezična srednja šola Lendava,

·         Srednja Ekonomska šola Celje,

·         Gimnazija Ravne na Koroškem,

·         Šolski center Rogaška Slatina,

·         Šolski center Ptuj,

·         Gimnazija Ormož,

·         Srednja šola Slovenska Bistrica,

·         Srednja ekonomska šola Maribor,

·         Gimnazija Brežice.

Dijakom bomo na teh šolah ponudili pomoč pri učenju dveh maturitetnih predmetov: slovenščine in matematike. Projekt poteka v obliki predavanj in vaj, ki jih bodo izvajali študenti-absolventi teh dveh študijskih smeri.

Priprave na maturo se začenjajo 15. aprila in potekajo do 26. maja 2012. Vsak teden bomo dijakom nudili štiri šolske ure brezplačne pomoči iz matematike in štiri šolske ure iz slovenščine. Upamo, da bomo dijakom zaključnih letnikov pomagali, da se čim bolje pripravijo na svoj zrelostni izpit in se z dobrim maturitetnim uspehom vpišejo na želeno fakulteto.

Vir: ŠOU M

Na tej spletni strani najdete podrobnosti o urniku priprave. 

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000