DŠB Novice

Nazaj

(: )

vodovodni_stolp_brezice_1

Nagradni natečaj

Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o. vabi k natečaju ob obeležbi 100-letnice vodovoda in vodovodnega stolpa v Brežicah.

Ob tej priložnosti objavljajo nagradni natečaj, v okviru katerega vam želijo ponuditi možnost, da izrazite svoje vtise in razmišljanja skozi risbo, besedo, film, igro ali predmet na temo »VODOVODNI STOLP SKOZI MOJE OČI''.

maxi

Pridružite se nam - star papir za rešene živali

Občina Brežice, Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (ZPTM), Komunala Brežice d.o.o. in  Društvo za zaščito živali Posavje, Vas vljudno vabijo, da se med 1.04.2014 - 15.04.2014 pridružite v dobrodelni akciji zbiranja starega papirja in revij (brez primesi – kartona in smeti).  

1782395_739676582722608_665738198_o

BOK! Fest v Lj z MANOUCHE

Še pomnite lanski april, ko smo s skupino Muff zažurali do jutranjih ur? Čas je za še eno rundo! Tokrat nas bodo na noge spravili MANOUCHE, trenutno ena najbolj vročih skupin slovenske glasbene scene. Da pa bo odlično vzdušje trajalo še pozno v noč, bo poskrbel vsem dobro znani lokalni DJ Bedside Manners.

knowledge_transfer

Kam z neformalnim znanjem?

Delavnice, treningi, izobraževanja, okrogle mize, … Vabila nanje se vsakodnevno pojavljajo v naših elektronskih nabiralnikih. Pa se sploh zavedamo, kakšne (nekatere celo brezplačne) priložnosti so to za nas, bodoče gonilne sile sveta?

Facebook slika

Vabilo: VEČER Z VARUHOM V BREŽICAH

Živite na robu revščine s svojim prejemkom? Vas delodajalec trpinči? Vam vodo onesnažuje lokalno podjetje? Si ne upate tožiti, ker menite, da bodo postopki trajali predolgo? Vam je uslužbenka za okencem zagrenila dan?

Škisova tržnica letos 7. maja

Zveza študentskih klubov Slovenije letos organizira že 17. Škisovo tržnico, ki je v svoji zgodovini prerasla v eno najbolj obiskanih prireditev v Sloveniji, saj jo vsako leto obišče več kot 20.000 obiskovalcev. Dogodek je razdeljen v dva dela, in sicer dnevno dogajanje s predstavitvijo študentskih klubov ter večerni koncertni del. Kulturno dogajanje, za katerega je značilna kulinarična predstavitev posameznih krajev Slovenije, se bo pričelo ob 12. uri ter trajalo vse do 18. ure, ko se bodo pričeli nastopi glasbenih skupin.  Tudi letošnja Škisova tržnica bo potekala v  skladu z EKO konceptom, saj se bodo odpadki sproti ločevali, odvažali in stiskali, mlade pa se bo osveščalo o primernem ravnanju z odpadki.

zdravidnevi

Škisovi dnevi zdravega življenja že v aprilu

Zveza študentskih klubov Slovenije tokrat tudi letos organizira tradicionalni projekt promocije zdravega načina življenja preko delavnic, izobraževanj in vadb, pripravljen pa bo tudi zdrav zajtrk za vse študente. Škisovi dnevi zdravega življenja bodo potekali med 14. in 17. aprilom na različnih lokacijah po Ljubljani.

1907953_738080566215543_1588495909_n

Delavnica: Retorika in javno nastopanje

Nastopanje je za ogromno ljudi podobno najhujšim sanjam, za nekatere je lahko prava nočna mora. Se podobno dogaja tudi vam?
Javno nastopanje in veščine retorike niso le za tiste, ki želijo nastopati na kulturnih prireditvah, jih povezovati ali pa se pojaviti na televizijskem odru. To usposabljanje je predvsem zate, da postaviš v svoj nastop svojo osebnost, rdečo nit in vsebino umestiš v svet, ki ga dojema tvoje občinstvo, zato se nam pridruži na nizu treh delavnic in izpopolni tehniko svojega nastopa.

Stran 25 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000