Vabilo: VEČER Z VARUHOM V BREŽICAH

Nazaj

Facebook slika

Živite na robu revščine s svojim prejemkom? Vas delodajalec trpinči? Vam vodo onesnažuje lokalno podjetje? Si ne upate tožiti, ker menite, da bodo postopki trajali predolgo? Vam je uslužbenka za okencem zagrenila dan?

Ne dovolimo, da se takšne situacije dogajajo! Zato vas vljudno vabimo, na gledališko predstavo v sredo, 26.3.2014, ob 17:30 v Knjižnico Brežice, kjer bo gledališče zatiranih na interaktiven način predstavilo primer kršitve socialnih pravic in diskriminacije, udeleženci pa boste lahko aktivno sodelovali s predlogi, kako najbolj učinkovito razreševati primer kršitev. Na dogodku bo sodelovala varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer, s katero boste spregovorili o najpogostejših kršitvah pravic v vaši regiji in načinih kako jih razreševati. Za uvod v tematiko pa bo poskrbel kratek dokumentarni film “Ne diskriminaciji: Prepoznajmo in ustavimo kršitve temeljnih pravic”, posnet v sklopu projekta Večer z varuhom. Dogodek organizirajo raziskovalci s Fakultete za družbene vede, Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Varuhom človekovih pravic. VSTOP JE PROST!

 

Program dogodka:

17:30 – 17:45 – Otvoritev dogodka »Večer z varuhom«

17:45 – 18:00 – Dokumentarni film “Ne diskriminaciji: Prepoznajmo in                        ustavimo kršitve temeljnih pravic”

18:00 – 19:00 – Predstava Gledališča zatiranih

19:00 – 19:30 –  Pogovor z varuhinjo človekovih pravic

 

Vljudno vabljeni!

Facebook slika

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000