Iščeš inštrukcije? Nudiš inštrukcije?

Nazaj

chewed-pencil-art-hd720p1

Iščeš inštrukcije? Nudiš inštrukcije? Kontaktiraj nas!

 

Si eden tistih, ki misli, da se angleščine, matematike, fizike ali kakšnega drugega predmeta nikakor ne more naučiti? Rabiš pomoč pri pripravah na test, izpit ali maturo? Želiš poglobiti znanje iz posameznega predmeta vendar ne veš kje bi našel lokalnega inštruktorja? Potem imamo dobro novico zate. Na DŠB imamo bazo lokalnih študentov inštruktorjev, ki ti bodo z veseljem priskočili na pomoč. Konktatirja nas in pridobi vse pomembne informacije. Pa še dve uri inštrukcij imaš zastonj.

Si eden tistih, ki oblada tuj jezik, matematiko, kemijo fiziko ali kakšen drugo področje, rad razlagaš snov in želiš svoje znanje deliti z drugimi? Potem si pravi za nas! Na DŠB cel čas razširjamo bazo inštruktorjev, ki želijo pomagati dijakom in študentom pri razumevanju snovi.

Naš namen je povezati tiste študente iz lokalnega področja, ki ponujajo pomoč in tiste, ki v "krvavem boju" s posameznimi poredmeti le-to nujno potrebujejo. Z željo hitreje najti inštruktorja oz. inštruiranca iz lokalnega območja in ta čas raje posvetiti učenju.

Za več informacij nas kontaktiraj na: bit@drustvo-dsb.si ali tel: (07) 49 64 342 (BIT) oz. 051 321 285 (Larisa)

 

chewed-pencil-art-hd720p1

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000