aaaaaaaaaaaaaaaDŠB Novice

DŠB Novice

Nazaj

(: )

Študentje skupaj za pomoč ogroženim

V preteklih dneh so se po Sloveniji začele odvijati akcije za pomoč prizadetim v poplavah na območu Srbije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Tudi mladi smo se odločili, da stopimo skupaj in nudimo pomoč v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije.

Politika se norčuje iz nas!

Brežice, 19. maj 2014  Prejšnji teden je na novinarski konferenci predsednik ŠOS Žiga Schmidt izrazil ogorčenje nad mačehovskim odnosom države do mladih. Sodu dno je izbilo predvsem zadnje dogajanje v zvezi s subvencioniranim prevozom dijakov in študentov, ki se kot kaže čez noč ukinja zaradi pomanjkanja finančnih sredstev. ŠOU v Ljubljani je od ministra Omerzela prav tako javno zahteval pojasnila in prevzem odgovornosti. Tudi v Društvu študentov Brežice na takšen pristop vlade ne bomo pristali.

Namur-219

Poletje v tujini? Zakaj pa ne!

Te mika, da bi poleti šel delati kakšno prakso, tečaj ali poletno delo v tujino? Nekaj predlogov kam se lahko vse prijaviš dobiš tukaj.

Zakaj pa ne!

Veš kaj ješ

Veš kaj ješ?

Se tudi sami znajdete pred polnimi policami v trgovini, a ne veste, katere izbira je prava? Je rjav sladkor bolj zdrav od belega? Koliko sladkorja vsebuje  vaš priljubljen sadni jogurt? Kako so označeni aditivi? Je vaša najljubša pijača »zelena«, »oranžna« ali »rdeča« glede vsebnosti sladkorja?

ST14_program

Spremembe na letošnji Škisovi tržnici

Ljubljana, 23. 4. 2014 – Letošnja Škisova tržnica, ki bo potekala 7. maja 2014 na Letnem telovadišču Narodni dom Ilirija s pričetkom ob 12. uri, bo zaradi otežene finančne situacije in naraščajočih organizacijskih stroškov Zveze študentskih klubov Slovenije prinesla nekaj sprememb. Obiskovalcem bodo tekom dogodka na voljo vstopnice v enotni vrednosti 2 EUR, Zveza ŠKIS pa bo del vstopnine namenila v dobrodelne namene, in sicer za študentko Nino, ki zaradi okvare vida potrebuje psa sprehajalca.

wings-for-life-world-run

Wings for Life World Run

V nedeljo, 4. maja 2014, bo ob istem času po celem svetu startalo na tisoče tekačev. V nasprotju z drugimi tekaškimi tekmovanji tukaj ciljna črta ne bo statična, temveč bo tekmovalce lovila z zasledovalnim vozilom, ki bo startalo pol ure po startu za tekače in neprestano pospeševalo.

Stran 24 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000