Ponudbe praks in tečajev pri organizaciji Schoolsensation

Nazaj

College-students-summer-fun2

SKR Slovenija je specializiran zastopnik za organizacijoSchoolsensation.. Kot organizatorji izobraževanja jezikovnih tečajev so specializirani tudi za ponudbo praks in AuPair-ja v tujini. Njihov namen je, da poiščejo prakse, jezikovne tečaje in gostiteljske družine po svetu.

Kaj pa je sploh AU PAIR? AuPair je mednarodni izraz za družinskega asistenta iz tuje države, ki živi kot novi družinski član pri gostiteljski družini.Organizacija vam poišče ustrezno gostiteljsko družino, ki ustreza vašemu profilu. Kot organizator AuPair-ja vam garantirajo tedensko štipendijo pri gostiteljski družini. V tujini ste kot AuPair upravičeni do 10% popusta na vse jezikovne tečaje, če se odločite, da ga boste obiskovali – ni pa nujno.
 
Jezikovni tečaji. Po dolgoletnih sodelovanjih z jezikovnimi šolami in številnimi potovanji vam lahko kot ponudnik poceni jezikovnih tečajev poiščejo najbolj ustrezno jezikovno šolo v tujini, ki bo ustrezala vašim kriterijem. Ponudba jezikovnih tečajev vklučuje še jezikovna potovanja, kar pomeni, da sam jezikovni tečaj vključuje tudi kulturni program ob učenju jezika. 
 
Praksa. Če se želiš odpraviti na prakso v tujino, je najboljša izbira jezikovnega tečaja (-10%) in izbira prakse. Lahko izbiraš tudi med drugimi možnostmi, plačanim in neplačanim pripravništvom ali opravljanje prakse samo v poletnih mesecih. Prakso smatrajo kot dogovor med institucijo (univerzo, šolo) in seveda programom, preko katerega se prijavljaš na prakso (Erasmus+, Leonardo DaVinci). Na praksi v tujini lahko ostaneš 1 – 6 mesecev ali več kot 6 mesecev.
 
Nekaj najnovejših ponudb lahk ovidiš tukaj:

AuPair v Dublinu s pričetkom v juniju za 6 mesecev.
AuPair v Valencii takoj za obdobje od 3 do 6 mesecev.
Plačano pripravništvo v hostlu in v potovalni agenciji v Valencii.
Prakse v jezikovnih šolah v Valencii, Malagi, Salamanci, Corku na Irskem, Londonu, Madridu, Nemčiji in v Avstriji. K temu zraven spada brezplačni jezikovni tečaji + brezplačna namestitev.


Prijave sprejemajo na:
Office@schoolsensations.com ali na majahalb@gmail.com

 

 

College-students-summer-fun2

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000