NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!

Nazaj

NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!

Edinstvena Škisova tržnica 2022 včeraj podirala rekorde. Kardeljevo ploščad je namreč obiskalo več kot 28.000 obiskovalcev. Toplo vreme, stojnice študentskih klubov, aktivnosti partnerjev in  top slovenski glasbeniki so z že 25. Škisovo tržnico postavilinov mejnik.

Škisova tržnica, ki je med študenti pridobila že prav posebno mesto, je prerasla v nekaj več kot samo prireditev. Postala je izkušnja, ki jo more doživeti prav vsak študent. »Posebna zahvala gre vsem študentskim klubom, saj brez njih Škisova tržnica ne bi mogla obstajati v obliki, ki jo poznamo. Pogled na mimohod je bil izjemen, predvsem zaradi študentskih klubov, ki so že 25. leto pripeljali svoj del lokalne kulinarike in kulture. Obenem pa bi se rad zahvalil tudi vsem partnerjem, obiskovalcem in častnim gostom, ki s svojo prisotnostjo izkazujete podporo nam in sami prireditvi. Verjamem, da se je v zadnjih dveh letih marsikaj spremenilo, a Škisova tržnica je dan, da odmislimo vse skrbi, obveznosti ter obenem ustvarimo milijon novih spominov in zgodb na 25. Škisovi tržnici,« je povedal Mark Perko, predsednik Zveze študentskih klubov Slovenije.

Vse zbrane je nagovoril tudi Minister za obrambo MatejTonin, otvoritveni del pa je z govoromzaključil predsednik države Borut Pahor, ki je organizacijski ekipi predal pohvaloza 25. let delovanja na področju združevanja mladih in ustvarjanja tako edinstvenega dogodka kot je Škisova.

Včeraj je Škisova tržnicapodirala rekorde v vseh pogledih. Spektakel je obiskaloveč 28.000 ljudi,kar je preseglo številoobiskovalcev, zadnje rekordneTržnice leta 2018. Obiskovalci so lahko obiskaliklube iz 6 različnih regijah, kateri so pripravili svojelokalne kulinarične specialitete, atrakcije in predstavitve svojih klubov. Naziv »najboljša stojnica« je prejel Študentski klub Jesenice, regija, ki je imela najbolj čist otoček pa je postala osrednja regija. V študentskih igrah je letos svoje konkurente premagala gorenjska regija. Za pester zaključek večera so na glavnem odru poskrbeli viaEntropia, Smetnaki, Dare Acoustic, Zmelkoow, Vlado Kreslin, Mi2 in Siddharta. Zaradi bolezni žal ni nastopila glasbena skupina Alo!Stari, so pa zato Škisovotržnico zaključili RockPartyzani. Na elektroodru pa so od 16. ure naprej obiskovalci lahko uživali v ritmih RotorMotor, Mayell, Alex Ranerro b2b Teo in Brtinzz.

 

Zveza ŠKIS, glavni organizator Škisove tržnice, je v pripravoizvedbe prireditve vložilaveč kot 7 mesecev dela, za obiskovalce pripravila kar 14 ur pestrega dnevnegain večernega programa, v 9 urah pa se je na dveh glasbenih odrih zvrstilo več kot 12 izvajalcev.

“Škisova tržnica je s strani organizacije dogodek, v katerega se zaljubiš in zanj delaš vse, kar je v tvoji moči, da ga narediš najboljšega. Je res edinstven dogodek in letošnja pohvala s strani predsednika države Boruta Pahorja in takšno veliko število obiskovalcev, so pohvala za vse tiste, ki so pred 25 leti postavili temelje, za vse preteklein trenutno organizacijsko ekipo, ter motivacija za vnaprej, da Škisova za vedno ostane edinstvena,” je povedalaTiffany Žižek, vodja Škisove tržnice2022.

EDINSTVENA. ŠKISOVA.

NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!
NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!
NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!
NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!
NEDVOMNO REKORDNA IN NEPOZABNA ŠKISOVA 2022!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000