Info točka BIT zaprta od 12. 7 do. 16.8. 2019

12. julij 2019

Spoštovane stranke info točke in fotokopirnice BIT obveščamo, da bo poslovalnica od 12. 7. do 16. 8. 2019 zaprta zaradi letnega kolektivnega dopusta.

Lepe počitnice Vam želi ekipa Društva študentov Brežice

Info točka BIT zaprta od 12. 7 do. 16.8. 2019

12. julij 2019

Lepe počitnice Vam želi ekipa Društva študentov Brežice

Začetek prodaje vstopnic za Škisovo tržnico 2019

16. april 2019

Ljubljana, 16. 4. 2019 - Še manj kot en mesec nas loči do že 22. Škisove tržnice, vstopnico za edinstveno izkušnjo pa si lahko zagotovite od danes naprej. Tudi letos organizatorji ponujajo inovativne in hitre možnosti nakupa vstopnice v preprodaji s telefonom z mBills in še več presenečenj in ugodnosti za obiskovalce.

CEO za en mesec

15. april 2019

40 odstotkov delodajalcev meni, da mladi nimajo veščin, ki jih potrebujejo v njihovem podjetju, in da jih to ovira pri zaposlovanju novih mladih sodelavcev. V Adeccu smo razvili iniciativo, s katerimi mladim ponujamo priložnosti, da razvijejo veščine, ki jih potrebujejo podjetja, ter tako uspešno začnejo svojo karierno pot.

Krvodajalska akcija

2. april 2019

Zveza ŠKIS v sodelovanju s Študentsko organizacijo Slovenije v mesecu aprilu pripravlja Krvodajalsko akcijo v sklopu projekta "Častim 1/2 litra".

Več informacij najdete v priponki.