Dogodki

Stran 1 od 1 (Vseh: 9)
DŠB Unplugged: Veronika & Krištof

četrtek23. 8. 2018, 21:00–23:00

Veronika in Krištof Strnad prihajata iz Brežic. Oba se že od majhnih nog ukvarjata z glasbo, saj prihajata iz izredno glasbene družine, kjer je hiša vsak dan napolnjena z melodijami in harmonijami. Do skupnega petja in igranja raznih inštrumentov pa ju povezuje bratsko-sestrska ljubezen.

DŠB Unplugged 2018: ViennElly

četrtek2. 8. 2018, 21:00–23:00

Kitarski kvartet ViennElly predstavlja glasbeno sodelovanje štirih kitaristov, s podobnim glasbenim ozadjem, in željo po ustvarjanju glasbe za sicer ne tako razširjeno in popularno kombinacijo inštrumentov

DŠB Unplugged 2018: Epiphany

četrtek5. 7. 2018, 21:00–23:00

5.7. začenjamo s prvim nastopom v nizu poletnih koncertov na grajskem dvorišču DŠB Unplugged. Preživite krasen poletni večer v družbi mlade vokalne skupine Epiphany, ki same sebe opišejo takole:
Smo skupina Epiphany. Sestavljamo jo Martina Olić, Morena Olić, Tjaša Rupar in Neža Jurečič. Smo nova pevska skupina, ki dela bolj ali manj priredbe znanih pesmi, razlicnih zvrsti. Rade si postavljamo izzive in stremimo h kreativnosti tudi pri ustvarjanju večglasnih priredb.

VSTOP PROST

DŠB Fest 2018: Big Foot Mama, Queen Real Tribute

sobota14. 4. 2018, 21:00–03:00

Dragi naši,

Čeprav zaenkrat še ni videti tako se pomlad hitro približuje, zato je čas da se poleg narave malo zbudimo tudi mi. V Brežicah bomo za to prebujenje poskrbeli z našim tradicionalnim DŠB Festom, ki nam naznanja pomlad, tople dni in približujoče se poletje.

Smučanje v Bad Kleinkirchheimu

sobota24. 2. 2018, 05:30

Smučarji POZOR!

Društvo študentov Brežice in Relive bar skupaj organiziramo najboljši smučarski dan, ki ga ne vsekakor smete zamuditi! Peljali vas bomo v Bad Kleinkirchheim, ki je zelo priznano smučišče v Avstriji, nudijo pa kar 103km smučarskih prog.

Ker vsi vemo, da smučanje ni poceni šport, smo se odločili na Društvu študentov Brežice, da združimo moči z Relive barom in vam skupaj pripravimo finančno zelo najugodnejšo ponudbo: 30€ za člane DŠB in 35€ za ostale smučarje. Cena pa vsebuje naslednje: Celodnevna smučarska karta, avtobusni prevoz, malica + pijača, jutranja kavica in kuhano vino.

DŠB Metalnight: Cordura, Necrotik, Ways of a Heretic

sobota13. 1. 2018, 21:00–23:59

Po nekaj letih tišine se v soboto, 13. 1. 2018, v Mladinski center Brežice zopet vrača Metal night Društva študentov Brežice. Na hladno in (upajmo) brutalno zasneženo zimsko noč nam bodo zaigrali Ways of a Heretic , so mlada skupina iz Sevnice, ki prinaša nov val black metala na slovensko sceno. Z vplivi starejših in modernejših black metal bendov ustvarjajo svoj stil, ki bo prvič slišan ob izdaji njihovega albuma "In the Candlelight" v letu 2018, Necrotik, novomeščanski metalcore, ki pretresa odre že od 2008 s svojimi hitrimi, agresivnimi, groovy, hkrati pa melodičnimi inštrumentali z Balkanskim pridihom, in Cordura je progresivna death metal skupina iz Velenja. Glasbeno se navdihuje iz različnih glasbenih zvrsti in je unikatna.

Stran 1 od 1 (Vseh: 9)