Dogodki

Smučanje v Bad Kleinkirchheimu

sobota24. 2. 2018, 05:30

Smučarji POZOR!

Društvo študentov Brežice in Relive bar skupaj organiziramo najboljši smučarski dan, ki ga ne vsekakor smete zamuditi! Peljali vas bomo v Bad Kleinkirchheim, ki je zelo priznano smučišče v Avstriji, nudijo pa kar 103km smučarskih prog.

Ker vsi vemo, da smučanje ni poceni šport, smo se odločili na Društvu študentov Brežice, da združimo moči z Relive barom in vam skupaj pripravimo finančno zelo najugodnejšo ponudbo: 30€ za člane DŠB in 35€ za ostale smučarje. Cena pa vsebuje naslednje: Celodnevna smučarska karta, avtobusni prevoz, malica + pijača, jutranja kavica in kuhano vino.

DŠB Metalnight: Cordura, Necrotik, Ways of a Heretic

sobota13. 1. 2018, 21:00–23:59

Po nekaj letih tišine se v soboto, 13. 1. 2018, v Mladinski center Brežice zopet vrača Metal night Društva študentov Brežice. Na hladno in (upajmo) brutalno zasneženo zimsko noč nam bodo zaigrali Ways of a Heretic , so mlada skupina iz Sevnice, ki prinaša nov val black metala na slovensko sceno. Z vplivi starejših in modernejših black metal bendov ustvarjajo svoj stil, ki bo prvič slišan ob izdaji njihovega albuma "In the Candlelight" v letu 2018, Necrotik, novomeščanski metalcore, ki pretresa odre že od 2008 s svojimi hitrimi, agresivnimi, groovy, hkrati pa melodičnimi inštrumentali z Balkanskim pridihom, in Cordura je progresivna death metal skupina iz Velenja. Glasbeno se navdihuje iz različnih glasbenih zvrsti in je unikatna.

Stran 1 od 1 (Vseh: 2)