Predstavitev

In kaj sploh ponuja BIT mladim?

• stičišče za mlade – prostor namenjen združevanju, srečevanju mladih, aktivnemu preživljanju prostega časa;
  • dinamično stičišče informacij– tako na enem mestu dobijo vse informacije o dogodkih, prireditvah in delavnicah naše in drugih organizacij (Posavja in širše), informacije o pomembnih priložnostih, razpisih, obvestila šol, fakultet, informacije o novih gospodarskih idejah, šolski problematiki,  kulturni ponudbi, najrazličnejše podrobne informacije o okolju v katerem delujmo – Posavju;
  • prireditveni prostor – možnost izvedbe različnih projektov v prostorih znotraj in izven same hiše (poletni koncerti, športne igre z žogo, računalniške igre, itd.);
  • storitve, ki morajo biti dostopnejše mladim žepom – ker se zavedamo, da so mladim v našem okolju zaradi ekonomskih razlogov marsikatera vrata zaprta, želimo ohraniti socialno občutljivost našega društva. Zato v tem prostoru ponujamo:
    • najcenejše storitve fotokopiranja, plastificiranja, vezave v Brežicah;
    • veliko količino občutnih popustov, ki jih lahko unovčijo tako pri športnih aktivnostih v naših krajih kot pri drugih aktivnostih;
    • vstopnice okoliških prireditev ter določene karte preko sistema Eventim, ki jih še dodatno subvencioniramo;
    • dodatno subvencioniramo obiske določenih večjih in manjših kinodvoran;
    • posredovanje informacij pri ugodnem najemu kombijev za prevoz oseb in blaga;
  • stik s svetom– mladim je na voljo več računalnikov, tiskalnik ter neomejen dostop do interneta, tisti s prenosniki pa se lahko aktivno priključijo tudi na našo brezžično povezavo.

BIT ni le informacijska točka, kjer za vas mladi iz DŠB-ja iščejo odgovore na vaša vprašanja vsak dan od 9.–15., v petek do 17., soboto do 12. ure, temveč je tudi točka z navdihom, vsebino in poslanstvom – društvo, ustvarjeno od mladih za mlade – tako v središču mesta kreativno napolnjuje mladinsko atmosfero Brežic, s svojim delovanjem pa vsakodnevno vključuje in navdihuje veliko število študentov, pa tudi dijakov in skupin drugih generacij.  Poišči svojo BIT!

Datoteke