DŠB Popustnik

Popusti in ugodnosti za člane DŠB

Najcenejše FOTOKOPIRANJE v Brežicah

Fotokopiranje (iz knjig, zapiskov, USB-ja, CD-ja, pošlješ nam lahko tudi datoteko po elektronski pošti), vezave, plastificiranje, faks, itd. Cene preveri po menijem BIT.

Brezplačni INTERNET (wireless povezava)

Na BIT-u lahko koristiš uporabo računalnika in interneta, kot tudi brezžične povezave na svojem lastnem prenosniku.

Nefiks

BIT je prodajno mesto knjižice Nefiks, v katerega lahko zabeležiš vse svoje delovanje in neformalno izobraževanje. Pri nas jo dobiš za 4 EUR, kar je 2 EUR manj od polne cene. Več o tem najdeš na: http://www.nefiks.si/

DŠB Inštrukcije

Imaš v šoli slabo oceno? Se približuje matura, pomemben izpit ali test in potrebuješ pomoč iz področja matematike, nemščine, francoščine, italijanščine ali angleščine? Oglasi se na BIT-u ali nas pokliči.

Ugodno do diplomske naloge

Naš partner Optiprint (www.diplomska.si) našim članom omogoča hitro, kvalitetno in ugodno izdelavo diplomske naloge (tisk in vezava). Barvni izpis tako stane samo 0,17 € ne glede na barvno pokritost! Za dodatne informacije nam piši na bit@drustvo-dsb.si.

Šolska mesečna vozovnica URBANA

Za študente, ki študirajo v Ljubljani in so hkrati člani Društva študentov Brežice s stalnim prebivališčem v Brežicah, smo pripravili popust pri Urbani. Kuponček za popust dvignete na BIT-u in plačate vrednost mesečne vozovnice v višini 15€ (redna cena je 20€). Torej prihranite kar 5€! Za vse člane, ki pa ne stanujete v Občini Brežice, pa lahko Urbano kupite po ceni 17€. S kupončkom greste na prodajalno mesto LPP – Slovenska cesta 56 v Ljubljani. Tam s priloženo kartico, ki dokazuje članstvo DŠB naložite šolsko mesečno vozovnico na kartico Urbana.

Frizerstvo Andreja Style

A si za novo frizuro? Pri Andreji centru Brežic, (Tovarniška ceta 10, Matjaž Cujnik s.p.), dobiš 15% popusta na račun! Telefonska številka za rezervacije: 07 49 65 444.

Članarina za Knjižnico Brežice

Za člane DŠB znaša letna članarina za knjižnico samo 8,5€! Za uveljavljane popusta pri plačilu članarine pokaži člansko izkaznico DŠB.

Frizerstvo HAIRSTYLE Budič Jožica s.p.

Za člane DŠB je cena za vsa striženja in barvanja nižja za 10%. Prav tako lahko vso lasno kozmetiko dobiš za 10% ceneje. Popust velja na gotovino. Bodi IN tudi ti! Več informacij pa na www.hair-style.si.

FITNES Arena Kemo

A gremo v fitnes? Ob enkratnem vstopu je cena za karto 4€ (drugače 6€), mesečna karta pa te stane 30€ (drugače 40€). Za uveljavljanje popusta pokaži člansko izkaznico. Več na www.fitneskemo.com.

Rekreacija in tečaji ŠOU ŠPORT LJUBLJANA

Na katerikoli tečaj ali rekreacijo lahko prejmeš 25% popust. Ko izbereš želeni tečaj/rekreacijo, pokliči ali se oglasi na BIT, kjer posreduješ svoje podatke in želje glede tečaja, mi pa o tem obvestimo ŠOU Šport LJ. Prijava na tečaj in vplačilo sta možna le preko ŠOU Šport LJ. Popust lahko koristiš enkrat v študijskem letu.

Jezikovni tečaji ŠOLT LJUBLJANA

Na katerikoli jezikovni tečaj lahko prejmeš 30% popust. Ko izbereš želeni tečaj, pokliči ali se oglasi na BIT, kjer posreduješ svoje podatke in želje glede tečaja, mi pa o tem obvestimo ŠOLT LJ. Prijava na tečaj in vplačilo sta možna le preko ŠOLT LJ. Popust lahko koristiš enkrat v študijskem letu.

Rekreacija in tečaji ŠOU ŠPORT MARIBOR

Na katerikoli tečaj ali rekreacijo lahko prejmeš 25% popust. Ko izbereš želeni tečaj/rekreacijo, pokliči ali se oglasi na BIT, kjer posreduješ svoje podatke in želje glede tečaja, mi pa o tem obvestimo ŠOU Šport MB. Prijava na tečaj in vplačilo sta možna le preko ŠOU Šport MB. Popust lahko koristiš enkrat v študijskem letu.

SPA & WELLNESS Paradiso

10% popusta na vse wellness storitve (ne velja za storitve v akciji). Preveri ponudbo na www.paradiso.si in si že danes rezerviraj nepozabno razvajanje.

AVTOLINE d.o.o. (Bohoričeva 10, 8270 Krško)

Člani imajo 20% popusta pri:

-         avtovleki

-         servisnih storitvah

-         kleparskih in ličarskih storitvah

-         10% pri ročnem čiščenju avtomobila

-         ter 7% na vgrajene nadomestne dele

Popust lahko koristite s člansko izkaznico DŠB in prometnim dovoljenjem.

UAU PIERCING

Za člane DŠB je tu ekskluzivna ponudba. Si želiš novega piercinga? Na spletni strani http://piercing-uau.si/ jih najdeš za prav vse dele telesa. Kupi 3 in dobi enega brezplačno (tudi poštnina je brezplačna). Za način uveljavljanja popusta piši na bit@drustvo-dsb.si.

TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNOV

Pri Posavcu DŠB-jevci delamo izpit ceneje! Tečaj za voditelja čolnov, ki ga lahko upravljaš v Brežicah pri podjetju Posavc je za člane društva 20 % cenejšiPogoji vpisa:

• starost najmanj 15 let,
  • opravljen tečaj prve pomoči,
  • zdravstvena sposobnost kandidata.

Storitev usposabljanja obsega:

• osnove navigacije,
  • pomorske predpise in pravila,
  • pravila izogibanja trčenj na morju,
  • mornarska dela in veščine,
  • osnove motoroznanstva.

Za dodatne informacije in prijave se obrni na http://www.posavc.si/.

LASTNA MAJICA S TISKOM

A si želiš kul majico, ki jo lahko oblikuješ po svoji želji? Pri Reklamah Žarn jih dobiš že od 10€ naprej, DŠB-jevci pa dobimo še 10 % popusta. A ni to super?! Preveri ponudbo na www.reklamezarn.si in naredi svojo majico še danes.

Popustnik