DŠB Novice

Nazaj

(: )

Absolvent – aktiviraj in zaposli se!

Projekt »Absolvent – aktiviraj in zaposli se!« je namenjen študentom absolventom na najmanj VII. stopnji izobraževanja oziroma na najmanj 2. bolonjski stopnji. Na razpis...

Študentski krvodajalski teden

V tednu od 12.10.-18.10.09, bo potekal Študentski krvodajalski teden po vsej Sloveniji. Projekt se bo odvil v soorganizaciji Zveze ŠKIS, ŠOU v LJ, ŠOUM, ŠOUP in ŠOS.

Pozor - roki za štipendije!

Opozorilo vsem dijakom, ki so že v prejšnjem šolskem letu prejemali državno štipendijo, da je rok za oddajo vlog za štipendije 16. september. Za študente, ki...

Sejem rabljenih učbenikov v Ljubljani

Zveza ŠKIS vas vabi na tradicionalen sejem rabljenih učbenikov. Sejem lahko obiščete v petek, 4.9.09, od 12. do 19. ure in v soboto, 5.9.09, od 9. do 17. ure na Trgu Francoske revolucije in v preddverju ljubljanskih Križank.

Mestna kartica Urbana

Dragi klubovci, Škisovci, dijaki in študentje!

Vse, ki koristite ljubljanski mestni prevoz pa opozarjamo, da je potrebno mesečne vozovnice za LPP zamenjati za enotno mestno kartico Urbana, najkasneje do 5. septembra 2009!

Roštiljada 2009

Roooooštiljadaaaaa 2009!

ŠPORT, ZABAVA, GLASBA....

Poziv krvodajalcem!

V zadnjih tednih so se zaloge krvi zmanjševale in trenutno niso zadostne. Zato pozivamo vse občane, še posebej krvodajalce, da kot vedno pokažete svojo solidarnost in zavest ter z dajanjem krvi pomagate bolnikom in ponesrečencem.

Javni poziv za dodelitev državnih štipendij in Zoisovih štipendij

Ministrstvo za delo (MDDSZ) je izdalo javni poziv za dodelitev državnih štipendij, Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije pa za dodelitev Zoisovih štipendij za študijsko leto 2009/10. Za Zoisove štipendije lahko zaprosijo študenti in dijaki, ki ustrezajo pogojem, sami. Za državne štipendije pa lahko zaprosite kadarkoli med letom, če se vam socialni status poslabša. Vloge za državne štipendije oddate na Center za socialno delo, za Zoisove pa na Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije.

Stran 51 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000