Nov sistem subvencionirane študentske prehrane!

Nazaj

Študentska organizacija Slovenije je 14. oktobra predstavila prenovo sistema subvencionirane študentske prehrane, ki bo študentom bolj prijazen, dostopen ter enostaven za uporabo in bo omogočal podroben nadzor in analize sistema...

Prenovljen sistem subvencionirane študentske prehrane bo deloval na principu mobilnega telefona, s katerim bo študent izkazal svojo upravičenost do subvencije.

Sistem bo odpravil sledeče pomanjkljivosti: odprava čakalnih vrst ob nakupu bonov, odprava vnaprejšnjega kupovanja bonov, študentu omogočena sprotna izbira mesta prehranjevanja, možnost uporabe subvencije tudi izven kraja matičnega visokošolskega zavoda.

14. oktobra je bila podpisana pogodba s podjetjem Margento storitve d.o.o., ki je bil izbran kot najustreznejši ponudnik. Na podlagi pogodbe je določen tudi začetek testnega obdobja, ki se začne 1. decembra 2009. V prvi fazi testnega obdobja bodo najprej postopoma vključeni vsi študenti Univerze na Primorskem in tudi študenti ostalih visokošolskih zavodov na območju, ki ga pokriva Študentska organizacija Univerze na Primorskem (Nova Gorica, Sežana, Koper Izola, Ajdovščina, Portorož).

(več informacij v priponkah)

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000