DŠB Novice

Nazaj

(: )

BIT na novi lokaciji z novim delovnim časom

 

Brežiška informacijska točka (BIT) je, upamo da poslednjič, zamenjala svojo lokacijo. Sedaj se nahajamo na Cesti prvih borcev 41, to je pri trgovini Elektronic (podhod pri mesnici Tina, nasproti kavarne Vrtnica v centru Brežice).

Poleg tega smo nekoliko spremenili delovni čas, tako da bo dijakom in študentom še bolj po godu.

BIT se seli

Brežiška infotočka (BIT) poslednjič spreminja svojo lokacijo. Tokrat bomo odšli preko ceste, na naslov Cesta prvih borcev 41 (to je pri trgovini Elekronik, v podhodu pri mesnici Tina, nasproti kavarne Vrtnica). Na novi lokaciji bomo od 20. 9. 2012, torej od srede naprej (do takrat bo BIT zaradi seljenja zaprt). Obišči nas v prenovljenih prostorih koristi ugodnosti, ki ti jih BIT ponuja. 

 

DŠBus letos z novostmi

Letos se na področju sofinanciranja študentskih in dijaških prevozov v kraj izobraževanja obetajo spremembe. V skladu z njimi, smo prilagodili tudi naš DŠBus, da bo za študente in dijake še bolj praktičen in ugoden. Preveri, kako se lahko v Ljubljano ali Maribor zapelješ že za 1 EUR in si rezerviraj svoj sedež že danes.

Roštiljada prestavljena v MC Brežice

Sobota, 1. septembra 2012, je dan za tradicionalno Roštiljado v organizaciji Društva študentov Brežice. Zaradi slabe vremenske napovedi, smo se organizatorji odločili, da koncertni del dogodka prestavimo na suho – v dvorano Mladinskega centra Brežice. Začnemo ob 20. uri z lokalnima glasbenima skupinama WTF!? in Rumkola, potem pa bo nas bo v vrhunec večera popeljala znana slovenska skupina ROK'N'BAND. Za popestritev bodo poskrbele domače plesalke skupine Alter Ego, plesnega društva Imani. Vstop prost! 

Roštiljada 2012

Društvo študentov Brežice v soboto, 1. 9. 2012, na Velikih Malencah organizira Roštiljado 2012, ki bo letos izvedena že peto leto zapored.

Razpis: Dijaški sklad

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) je danes na svoji spletni strani objavila javni razpis za dodelitev enkratne finančne pomoči dijakom iz socialno šibkejših družin. DOS je Dijaški sklad ustanovil z namenom, da poskuša vsaj malo ublažiti materialno stisko socialno najšibkejšim dijakom. Rok za oddajo vlog je 31. julij 2012.

DŠB poletni koncerti

Poletne večere bodo tudi letos popestrili mladi glasbeniki, ki nas bodo popeljali v različne žanre in ritme. V juliju in avgustu bomo uživali v glasbi petih glasbenih skupin. Po končanih koncertih sledi druženje ob glasbi DJ-jev, glasbenih jam sassion-ih in improvizaciji.

Stran 33 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000