Prihaja Fazanc 2012

Društvo študentov Brežice bo konec oktobra organiziralo sedaj že tradicionalen fazanji ples za vse novopečene fazane, kot tudi stare mačke. Tako bomo dijaki in študentje zaplesali na rock in dance odru, poleg tega pa si ogledali še nastope plesnih skupin ...

Fazani in fazanke pozor!

Ker vemo, da že pridno pišete domače naloge in se učite, smo vam pripravili malo sprostitve.

Društvo študentov Brežice namreč tudi letos pripravlja tradicionalen dogodek Fazanc, ki se bo zgodil 26. 10. 2012 v MC Brežice ob 20:00. Dvorano brežiškega mladinskega centra bodo najprej ogreli lokalni Rum Kola, za njimi se boste spomnili Kurta Cobaina in nepozabne Nirvane, saj na oder prihajajo Nirvana Cover Band, kot zadnji pa bodo dvorano dokončno razgreli živahni Rock Partyzani! Hkrati se bo klub McB tresel v dance ritmih, za katere bosta poskrbela DJ Bedside Manners in DJ Mafu Nakyfu. Plesa željni, pa boste lahko zaplesali s plesno skupino Akrobatik Breakers in Plesnim društvom Imani!

Vaša edina naloga je, da prinesete s sabo veliko dobre volje. Se vidimo!

Nekaj več o DJ Mafu Nakyfu:

Fuma Funaky aka Mafu Nakyfu;Lastnik založbe Green Tech, producent, dj in še in še bi lahko naštevali, pa še vedno ne bi bilo dovolj besed, s katerimi bi opisali talentiranega mladeniča, iz JV dela Slovenije. Prvi stik z elektronsko glasbo je navezal že pri svojih 14ih letih(Začel 2002), ko se je preiskusil v večih elektronskih žanrih in podžanrih, vendar kot pravi sam: »Techno je bil, techno je in techno bo ostal meni najljubši inštrument!«
Kot mlad član slovenske techno garde je večino svojega časa preživel v različnih slovenskih klubih in festivalih. V vseh teh letih je razvil svoj prepoznavni stil, ki se opira na trših ritmih z zadovoljivo mero groove-a, a experimentiranje mu ni tuje. Zadnja leta ves svoj prosti čas namenja studijskim aktivnostim, katere so požele ogromno podporo svetovno znanih artistov in založb. V vsej svoji meri zagnanosti in ustvarjanja je izdal na različnih svetovno znanih založbah, kot so: Techno Addicted, Insulated room, Adult rec.. In še in še bi lahko naštevali. Še največ podpore je prejel s svojim single EPom imenovanim Shajba EP, kateri je bil izdan na slovenski techno založbi Insulated Room Rec. Prihajalo je vedno več in več zanimanja za njegov zvok s strani večjih založb.
V preteklosti je sodeloval z različnimi imeni / artisti na slovenskem prostoru, kot so: Dave Carke,Ron Costa, Umek, Veztax,Marko Nastić, Format B, Aleksij, in mnogi drugi. V tem času je nastal nov projekt, ki je pritegnil zanimanje mnogih! Mafu Nakyfu je simbol za nov začetek in nov prostor v njegovem življenju, katerega je izoblikovala nova smernica variabilnosti elektronskega prostora, nova veja: Tech-house!