DŠB Novice

Nazaj

(: )

Salsa večeri

A se želite v poletnih večerih zazibati v salsa ritmih? Potem se nam pridružite na poletni terasi in z nami zaplešite prave kubanske plesne korake. Začeli bomo ob 21. uri ob izbranih sobotah, eno uro namenili tečaju, potem pa nadaljevali s plesom. A ste pripravljeni priti na vroče plesišče in se zavrteti z nami? Vstop prost.

Aktivno DŠB poletje

Prihaja poletje in Društvo študentov Brežice pripravlja ogromno aktivnosti, ki bodo popestrile vroče poletni dni. Če se želiš ohladiti, pridi z nami v vodni park, če si želiš malo kulture, prisluhni poletnim večernim koncertom. Bi se rad zazibal v salsa ritmih? Tudi to je mogoče. Če si športnik po duši, zaigraj z nami v volleyball turnirjih, če pa umetnik, pa z nami ustvari nekaj norega s Photoshop programom. Pridruži pa se nam tudi na nori zabavi pred začetkom šolskega leta: šport, soapball, čevapčiči in Rok'n'band. Noro bo. Pridruži se nam!

DŠB poletje

Člani Društva študentov Brežice vam sporočamo, da vam poleti ne bo dolgčas, saj za vas pripravljamo kar nekaj turnirjev, druženj in koncertov!

Krvodajalska akcija v Brežicah

Člani Društva študentov Brežice se zavedamo pomembnosti pomaganja sočloveku in darovanja energije za življenje. Ker vemo, da je kri nekaj najdragocenejšega kar lahko podarimo, se tokrat pridružujemo krvodajalski akciji, ki jo organizira Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Brežice. 

DŠB POLETNI KONCERTI 2012: IZBOR NASTOPAJOČIH

Društvo študentov Brežice bo letos že tradicionalno organiziralo DŠB POLETNE KONCERTE! Tako vam, lokalni glasbeniki, zopet nudimo priložnost, da se v toplih julijskih in avgustovskih večerih predstavite svojim prijateljem in ostalim Posavcem.

DŠBus

DŠBus vozi v Ljubljano in Maribor v sredo, 2. 5. 2012 in ne v nedeljo, 29. 4. 2012!

Želimo vam lepe prvomajske počitnice.. DŠB

Bit zaprt!

Obvestilo o zaprtju!

Brežiška info točka bo v času od 30. 4. - 5. 5. 2012 zaprta!

I3 ideja, invencija, inovacija

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana skupaj z Mladimi projektnimi managerji (MPM LJ) vabi mlade in kreativne posameznike ali skupine, da predstavijo svoje zamisli ali rešitve na razpisu »I3 ideja, invencija, inovacija«. Razpis bo mladim in kreativnim ponudil priložnost, da se s svojimi odličnimi in inovativnimi idejami predstavijo slovenski gospodarski javnosti, se na Gospodarskem razstavišču srečajo s podjetniki in inovatorji, to pa je priložnost, ki je lahko izjemnega pomena za karierno prihodnost mladih.

Stran 34 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000