VOLITVE v NOV UPRAVNI ODBOR DŠB

Nazaj

 

V soboto, 26. 10. 2013, je v prostorih MC Brežice potekala redna letna skupščina Društva študentov Brežice. Na njej smo poleg potrditve letnega poročila in sprejema delovnega programa izvedli tudi volitve v organe Društva študentov Brežice za študijsko leto 2013/2014.

Letos je prišlo do nekaj večjih sprememb v samem upravnem odboru. Društvo je dobilo novo predsednico. Za to mesto je bila izvoljena Simona Molan. Vlogo tajnika je prevzela Janja Zorko, vlogo blagajnika pa Martina Zlobko. Za predstavnike sekcij pa so bili izvoljeni Janez Hrastovšek za kulturo, Karmen Zorko za izobraževanje in socialo ter Sami Ilc za šport. Izvedene so bile še volitve za svetnika v svet ŠOLS, kjer je dobila volilno podporo Karmen Zorko. Predstavnica dijaške skupnosti ostaja Dragana Vujić. Kot člani nadzornega odbora so bili izvoljeni Sandi Šušterič, Vladyslav Shelest in Barbara Grubič. Kot člani častnega razsodišča pa Katarina Polovič, Katja Bogovič in Anka Hotko.

Po koncu redne letne seje se je novo vodstvo s povečano ekipo aktivistov odpravilo na delovni vikend, kjer so si natančno določili cilje za novo študijsko leto in izpeljavo le-teh.

Društvo študentov Brežice si bo z novim vodstvom in novimi člani, polnimi zagona in z novimi inovativnimi idejami prizadevalo za še boljše delovanje na področju mladine v okolju ter kvalitetno izvedbo vseh zastavljeni projektov.

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000