DRUŠTVO ŠTUDENTOV BREŽICE IŠČE NOVE AKTIVNE ČLANE

DŠB razpisuje mesta za nove aktivne člane v študijskem letu 2013/2014. Če te veselijo novi izzivi, te privlači delo v timu, hkrati pa te zanima organizacija projektov in želiš pridobiti nove dragocene izkušnje za prihodnost, potem je aktivno članstvo v DŠB kot nalašč zate! Prijavi se na razpis in postani del študentskega tima in si drzni spreminjati okolje skupaj z nami.

Rok prijave: 9.10.2013

Opis dela:

Delo bo zajemalo dinamično sodelovanje v delovnem timu, organizacijo projektov na področju sociale, izobraževanja, kulture ali športa in sodelovanje pri projektih društva.

Pogoji, ki jih mora izpolniti kandidat/-ka

Od kandidata/-ke se pričakuje zagnanost, kreativnost in želja po novih izzivih. Predhodne izkušnje s projektnim delom niso potrebne. Kandidati morajo imeti status študenta vsaj za študijsko leto 2013/2014.

Vse, ki vas omenjeno delo zanima pošljite izpolnjeno prijavnico na email naslov bit@drustvo-dsb.si. do srede 9.10.2013, najkasneje do 12.00 ure.

Študentski pozdrav!

*Član DŠB lahko postane vsak dijak/študent, ki na Brežiško infotočko BIT prinese potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto in izpolni pristopno izjavo.