DŠB poletje

Nazaj

Člani Društva študentov Brežice vam sporočamo, da vam poleti ne bo dolgčas, saj za vas pripravljamo kar nekaj turnirjev, druženj in koncertov!

Tudi letos boste lahko v toplih julijskih in avgustovskh večerih lahko prisluhnili lokalnim glasbenikom, saj že tradicionalno organiziramo DŠB poletne koncerte. V prijetnem ambientu bodo glasbene skupine poskrbele, da boste ob prijetnih zvokih in ritmih odmislili vse skrbi.

Poskrbeli bomo tudi za to, da se boste pošteno razgibali, saj se boste zopet lahko pomerili na Beachvolley turnirjih pri Bubka baru. Kot vedno boste lahko osvojili lepe nagrade.

Vsekakor pa bo na sporedu tudi Roštiljada, celodnevni dogodek na Velikih Malencah, ko se boste lahko preizkusili v soapballu, zvečer pa sledi koncert dveh lokalnih glasbenih skupin in norenje pozno v noč ob spremljavi znane slovenske glasbene skupine.

To pa vsekakor ni vse, za več informacij spremljajte našo spletno stran www.drustvo-dsb.si in Facebook profil, kjer bomo redno objavljali tudi datume in ostale podrobnosti glede omenjenih dogodkov.

V pričakovanju zanimivega, zabavnega in nepozabnega poletja 2012 vas lepo pozdravljamo in vam želimo uspešen zaključek šolskega leta!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000