DŠB Novice

Nazaj

(: )

11012591_916899835000281_6430705363232562874_n

DŠB fest 2015 še večji!

Se še spomnite, kako dobro smo se imeli na lanskem DŠB Festu, ko so nas ogreli srbski S.A.R.S. in domači Happy Ol' McWeasel? Z veseljem vam sporočamo, da bo letošnji žur še 20x bolj nor, 20x bolj odštekan in 20x bolj odbit! Zakaj? Ker DŠB praznuje 20. OBLETNICO DELOVANJA!

networking-700px1

Najmlajši odrasli, največje tveganje za revščino

Neformalno pridobivanje znanja in spretnosti je v svetu, kjer delodajalci od mladih iskalcev zaposlitve pričakujejo vedno več, ena izmed najpomembnejših oblik učenja in pridobivanja znanja. Poglabljanje, obnavljanje in razširjanje znanja, ki sicer ni ovrednoteno z veljavno listino, v današnjih časih pridobiva vedno večjo vrednost in je bistvenega pomena za poklicno ter osebnostno rast in razvoj.

cisto1

Posvet: Sodelovanje mladih v ekoloških postopkih v Posavju

Zveza ekoloških gibanj Slovenije – ZEG , nevladna okoljska organizacija, regijski odbor za Posavje, v sodelovanju z Mladinskim Centrom Krško, organizira prvi mladinski posavski posvet na temo: »Sodelovanje mladih v ekoloških postopkih v Posavju«, ki bo v petek, 13. februarja ob 18. uri v prostorih Mladinskega Centra Krško.

Interview_Question-655x280

Seminar » UČINKOVIT NASTOP NA TRGU DELA«

Na Društvu študentov Brežice se več kot zavedamo, da je danes konkurenca na trgu dela zelo močna in neizbežna ter, da se je pri iskanju zaposlitve treba boriti po svojih najboljših močeh.  V upanju, da boste z iskanjem službe imeli čim manj težav ponovno organiziramo delavnico »Učinkovit nastop na trgu dela« kjer boste izvedeli kako se znajti pri sami prijavi in pozneje na razgovoru.

images

Iščemo dodatno pomoč pri urejanju študentske publikacije

Bok!

Se v tebi skriva oseba, ki ima rada uredniško delo? Te bi veselilo pisanje člankov o aktualnih študentsko-dijaških temah? Želiš pridobiti nove izkušnje in spoznati nove ljudi? Potem je Društvo študentov Brežice pravi naslov zate!

main_logo_paperwings.JPG

Red Bull Paper Wings

Kaj bo kmalo prekrilo nebo? Raketa? NLP? Mogoče slovenski Falcon?

Ne! Nič od zgoraj naštetega, bodo pa po zraku zajadrala papirnata letala, ki se potegujejo za prestižni naslov tekmovanja Red Bull Paper Wings.

Tujina_4-300x300

Te mika tujina?

Vse več mladih se odloča za delo, prakso, študij in prostovoljstvo v tujini. Odločitev za odhod v tujino je precej smiselna, saj ima ta izkušnja ogromno pozitivnih strani, kot so na primer referenca za kasnejšo zaposlitev, nadgradnja znanja tujega jezika ter spoznavanje kulture, ljudi in dežele, v katero si prišel. Da pa odhod v tujino gladko poteka, je potrebno zbrati kar se da veliko informacij in se pozanimati, kaj nam ponujajo različne organizacije.

Stran 20 od 56 (Vseh vnosov: 552)

dsb-logo-napis-nov11
Novice

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000