Roštiljada 2010

sobota, 28. avgust 2010, .00

Velike Malence

Društvo študentov Brežice to soboto, 28.8.2010, v Velikih Malencah organizira Roštiljado, ki bo letos izvedena že 3-je leto zapored.

Več:

Čez dan bodo potekale številne športne aktivnosti, kot so: turnir v »soapballu«, igre brez meja in turnir v odbojki. Prijave na igre bodo mogoče ob začetku prireditve ob 15-i uri in so brezplačne. Potekala pa bo tudi peka jedi na žaru (od tu izhaja tudi ime Roštiljada), kjer se bomo še zadnjič pred pričetkom novega šolskega leta skupaj pozabavali. Zmagovalci posameznih turnirjev bodo deležni zanimivih, praktičnih nagrad, ki bodo podeljene v večernem delu prireditve. Nato se bo zabava nadaljevala z nastopom lokalnih plesnih skupin, pozno v noč pa bo za glasbo poskrbel DJ Levis.

Namen prireditve je omogočiti mladim prijetno, poletno vzdušje za druženje in še zadnji užitek, preden se vrnemo v šolske klopi, zato upamo in verjamemo, da se je bo udeležilo čim večje število mladih in mladih po srcu!