REVELATION

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, Slovenija

Več:

REVELATION

Dance Republic nadaljuje veliki party pohod in sprejema nove državljane. Prva postojanka Revolution se je že zgodila, zdaj je čas za REVELATION!

Gospodarsko razstavišče bo 24.junija v ekstazo plesa popeljal PAUL VAN DYK, nominiranec za nagrado grammy, vrhunski producent in ustvarjalec, ki je poskrbel za visoke standarde trance glasbe.

Paul van Dyk s trance melodijami podira mejnike elektronske glasbe, krši žanrske zapovedi, obvladuje alternativo in mainstream, nam, zvestim zasledovalcem in nadobudnim žurerjem, pa prinaša ekstatično energijo plesnega navdiha. Prav zato je van Dyk po anketah najbolj pričakovan DJ v Sloveniji. In prav zato ga je Dance Republic povabil v Slovenijo. Če je glasbeno podprl obletnico padca berlinskega zidu, bo sedaj s turnejo 10. obletnice založbe Vandit do temeljev stresel le skrbno izbrane prestolnice. Med slednje je nominiranec za grammyja uvrstil tudi belo Ljubljano. Ni čudno, da je napetost ob pričakovanju umetnika, ki uspe tako mamljivo uglasbiti erotičnost, poželenje in vročico, že na vrhuncu. Slab mesec po začetku evropske turneje, ki bo premierno predstavljena v Berlinu in Londonu konec maja, se bo veliki pok zgodil v Ljubljani.

Čuti se, da prihaja plesna eksplozija, ob kateri boste hoteli kršiti vse tabuje. Natanko pred letom dni, 24. junija 2009 je Dance Republic zatresel Ljubljano s Tiëstom. Dvakrat. Tokrat mesto odstopa Paul van Dyku, ki ga je kot najljubšega izbralo slovensko občinstvo.

Vstopnice na: www.eventim.si