DŠB Poletni koncerti - Strune in srca

sobota, 11. september 2010, .00

Mestni Atrij, Brežice

Z bližanjem koncu poletja, se bliža tudi konec DŠB poletnih koncertov v letu 2010. Tako nam bo zadnji koncert v tem letu odigrala zasedba Strune in srca. Vabljeni torej v soboto, 11.9.2010 ob 20-i uri v kavarno Mestni atrij!

Več:

Zasedba Strune in srca je z julijem 2010 dopolnila drugo leto obstoja. Sestavljajo jo Matjaž Predanič (vokal, klaviature, kitara), Nina Iskra (vokal) in Bor Marolt (kitara). Izvajalci imajo za seboj kar nekaj izkušenj s sodelovanjem v različnih glasbenih skupinah (Broken Arrow, Walk this way, Whisper ...). Vsi trije so zaključili nižjo glasbeno šolo, Matjaž pa je svoje znanje nadgradil še v srednji glasbeni šoli in na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer študira glasbeno pedagogiko in kompozicijo. Njihov repertoar sestavljajo večne uspešnice izvajalcev, kot so Eric Clapton, Elvis Presley, Elton John, ABBA, Parni valjak in še mnogi drugi. Primeren izbor skladb in akustična izvedba sta kot nalašč priložnost, da se ob koncertu skupine Strune in srca sprostite in uživate v melodijah ter si morda privoščite kapljico žlahtnega.