aaaaaaaaaaaaaaaMarš v Bresce

sreda, 28. junij 2017petek, 30. junij 2017, .00

Ljubljana-Brežice
Marš v Bresce

Pridružite se ekipi na več kot 100 km hoji iz Ljubljane proti Brežicam, ki jo vsako leto v sklopu Festivala Brežice moje mesto pogumno premagajo pohodniki tradicionalnega »Marša v Bresce«.

Vstopnina: 0.00

Več:

Iz Ljubljane se bodo letos odpravili v sredo, 28. junija, v Brežice, na Festival Brežice moje mesto pa slavnostno primarširali v petek, 30. junija 2017.

Vsem, ki ste se prepoznali v zgornjem opisu, želijo s projektom MARŠ V BRESCE ponuditi nekaj zabavno preživetih dni v dobri družbi. Na aktiven način okrepiti lokalno zavest ter nanjo spomniti tudi vse tiste, ki so se na šolanje ali delo odpravili v Ljubljano. K sodelovanju so vabljena tudi različna društva in klubi. Pohod lahko izkoristite kot odličen izlet ali priprave in medsebojno druženje.

Za udeležbo na pohodu MARŠ V BRESCE so obvezne predprijave na e-naslov:marsvbresce@gmail.com ali na telefonsko številko 05 90 837 94 (Martina).
Za več informacij nam sledite preko FB profila: Marš v Bresce in na naši spletni strani: http://www.bmm.si/program/item/46-mars-v-bresce ali pa se prijavite na: https://goo.gl/forms/ySZPE4AG0egYEIyt1 in kontaktirali vas bodo.