sobota, 22. oktober 2016, 21.00

Fazanc 2016

Dragi prvi letniki srednjih šol,
leto je naokoli, čas je za Fazanc 2016!

Vstopnina: 0.00

Več:

Perje bomo menjali 22. oktobra med 21:00 in 01:00. Tudi tokrat se bomo srečali v Klubu Mladinskega centra Brežice. Ekipa DŠB-ja pripravlja zabavo presenečenja, polno zanimivih iger in nagrad! Za glasbeno vzdušje bo poskrbel Klemen Pekošak, ki ga v DJ vodah poznajo pod imenom Akwantic a. k. a. DJ Klex.

Ampak to še ni vse! Poskrbeli smo tudi za BREZPLAČEN avtobusni prevoz DO KRAJA DOGODKA. Preko spletnega obrazca -> https://goo.gl/forms/qBF2t4Rvi03u0RY63 se lahko prijavite za vstop v naš party animal bus, ki se bo ustavljal na naslednjih postajah:

· 19:45 AP Sevnica
· 20:05 Brestanica Lurd (pod cerkvijo)
· 20:15 AP Krško
· 20:25 Leskovec pri pošti
· 20:35 Brege
· 20:45 Skopice
· 20:50 Krška vas
· 21:00 Brežice
*Prevoz bo letos možen tudi iz Dobove, v kolikor bo dovolj prijav, bo avtobus iz vsakega postajališča odpeljal 15 min prej.

Še eno pomembno obvestilo za vse mladoletne uporabnike prevoza na Fazanc 2016: na avtobus lahko vstopite samo s strani zakonitih zastopnikov izpolnjeno izjavo, ki jo ob prijavi prejmete na vaš email naslov. Prijava je zaradi omejenih mest obvezna.

VSTOP PROST!