četrtek, 23. avgust 2018sobota, 1. december 2018, 21.0023.00

Posavski muzej Brežice
DŠB Unplugged: Veronika & Krištof

Veronika in Krištof Strnad prihajata iz Brežic. Oba se že od majhnih nog ukvarjata z glasbo, saj prihajata iz izredno glasbene družine, kjer je hiša vsak dan napolnjena z melodijami in harmonijami. Do skupnega petja in igranja raznih inštrumentov pa ju povezuje bratsko-sestrska ljubezen.

Vstopnina: 0.00

Več:

Krištof je končal šolanje na Gimnaziji Brežice in je bodoči študent glasbe. Prav tako je zaključil 6 let igranja klavirja, je samouk na kitari, pevec in korepetitor v Mešanem pevskem zboru Viva in aranžer. Solo petje obiskuje na Glasbeni šoli Brežice.
Veronika je zaključila 1. letnik Gimnazije Brežice, prav tako pa tudi 6 let igranja violine ter 3 leta klavirja. S petjem je začela doma, v šolskih zborih, 3 leta je pridobivala znanje petja v Slovenskem otroškem zboru, sedaj pa je pevka v Mladinskem mešanem zboru na Gimnaziji Brežice in v Mešanem pevskem zboru Viva. Jeseni bo začela obiskovati solo petje na Glasbeni šoli Brežice. Je plesalka jazz baleta ter sodobnega plesa, sodelovala pa je tudi na raznih državnih tekmovanjih in festivalih iz plesa ter glasbe.
Veronika in Krištof skupaj sodelujeta na različnih glasbenih dogodkih, prireditvah, festivalih, oba pa sta predana glasbi in želita svojo glasbeno pot nadaljevati tudi v bodoče.

Vstop prost!