DŠB Summer chill`

sreda, 17. junij 2015sobota, 27. junij 2015, 14.00

Mestni park Brežice (Pri MCB)

21. junija nas bo uradno obiskalo poletje. Ker se spodobi, da tako velik prihod tudi proslavimo, se bo to zgodilo - na DŠB SUMMER CHILL-u, kateri se bo odvijal v sklopu Brežice, moje mesto!

Več:

V soboto, 27. junija, se bomo zbrali v parku pri Mladinskem centru Brežice, na voljo pa bo tudi sosednje igrišče! Se sprašuješ, zakaj? Ne bomo dolgovezili – pripravili smo enkraten in zelo sproščujoč dogodek, kjer se bomo prisotni pomerili v turnirju soapballa in košarke. Za malo manj drzne pa bodo na voljo tudi slack-line in druge športne igre (frizbi, badminton, balinčkanje, ...). Na koncu turnirja bodo najboljše ekipe dobile tudi privlačne nagrade. Med celotnim dogajanjem bo z nami DJ Borut, ki bo poskrbel za prave summer chill ritme!

Začetek je ob 14:00. Do 14:50 se na dogodku zbirajo prijave za ekipe, ki bodo sodelovale na turnirjih. Eno ekipo sestavljajo 3 člani. Nestrpno pričakovane turnirje pa si bomo lahko ogledali s pričetkom ob 15:00. Da si rezervirate mesto, se lahko ekipe prijavite tudi prej na email naslovu: info@drustvo-dsb.si. PRIJAVNINE NI!

Zaključili bomo okoli 20:30 in se takrat prestavili v središče mesta, pred glavni oder festivala BMM, kjer se bo zabava nadaljevala še pozno v noč.

Za popoln užitek prinesite s sabo kakšno odejo za ležanje na travi. In seveda ogrooomnooo dobre volje!

***********************************************

Na turnirju v ulični košarki (3vs3), ki bo potekal na igrišču pri MCju bo prijavnina 15EUR na ekipo. Vsaka ekipa ima lahko tudi po eno menjavo. Zbrane prijavnine bodo oblikovale nagradni sklad, ki se bo razdelil na prva tri mesta in sicer:
1. Mesto: 50% prijavnine + pokal + praktične nagrade
2. Mesto: 30% prijavnine + pokal + praktične nagraede
3. Mesto: 20% prijavnine + pokal + praktične nagrade
Na turnirju bo potekalo tudi tekmovanje v metu tric.
Prijave ekip zbiramo na info mailu DŠBja in na mailu: klemen.mlakar@gmail.com

Prijave ekip so predvidene do začetka turnirja.
Število ekip je omejeno, zato si zagotovite mesto svoje ekipe na turnirju že prej.

Prav tako se na mail: info@drustvo-dsb.si zbirajo prijave za ekipe (trojke) za turnir v nogometu na milnici.

Pridi in ČILIRAJ Z NAMI!